EL og IT Forbundet

Enighet i Telenor-oppgjøret

Del

Etter mekling er EL og IT Forbundet og NHO enige i forhandlingene på Telenoroverenskomsten. 

Enigheten innebærer et lønnstillegg for de ansatte på 7 kroner per time i tråd med frontfaget. Etter uravstemning vil det bli gjennomført lokale lønnsforhandlinger.

I tillegg er partene enige om et helt nytt bilag om vilkår for lærlinger med lærlingesamling, regulering av vikarbruk, en ny bestemmelse om kunstig intelligens, et arbeid knyttet til etter- og videreutdanning, lønnssamtaler der det er individuelle tillegg, særavtale for teknikere ved reise til ishavsstasjoner samt at avtalen skal oversettes til engelsk.   

– Dette er et resultat som forhandlingsutvalget enstemmig anbefaler medlemmene å stemme JA til, sier forbundssekretær Reidunn Wahl. 

Meklingen foregikk lørdag 11. mai og søndag 12. mai i Oslo. Partene ble enige kl 01.30 natt til mandag 13. mai. Resultatet av meklingen går nå videre til uravstemning blant EL og IT-medlemmene.

Nøkkelord

Kontakter

Om EL og IT Forbundet

EL og IT Forbundet har 38 000 medlemmer og er en landsomfattende sammenslutning som organiserer lønnstakere innenfor IKT-, energi- og elinstallasjonsbransjen.

Følg pressemeldinger fra EL og IT Forbundet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra EL og IT Forbundet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra EL og IT Forbundet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye