Statens vegvesen

Nå kan det bli redusert fremkommelighet i Giæverbukta

Del

Det skal bygges en støttemur langs Erling Kjeldsens, og trafikken i Giæverbukta kan bli påvirket av anleggsarbeidet.

Bildet viser en illustrasjon av gang- og sykkelveien inn mot Giæverbukta, hvor man ser støttemuren som skal bygges.
I forbindelse med bygging av støttemur langs Erling Kjeldsens vei, kan det bli redusert fremkommelighet i Giæverbukta, dersom nordre kjørefelt inn mot rundkjøringen må innsnevres. Statens vegvesen

I uke 20 begynner arbeidet med støttemuren langs Erling Kjeldsens veg, og i den forbindelse kan det bli nødvendig for entreprenør å snevre inn det nordre kjørefeltet inn mot rundkjøringen i Giæverbukta. Arbeidet vil pågå ut mai måned, så det kan bli noen uker med redusert fremkommelighet som en følge av anleggsarbeidet.

– Dersom entreprenøren må snevre inn kjørefeltet, vil det fortsatt være mulig å kjøre inn mot Jekta Storsenter og Hamna. Innsnevringen kan periodevis skape litt ekstra kø og dårligere trafikkflyt i Erling Kjeldsens veg, sier prosjektleder i Statens vegvesen, Roy-Lars Olsen.

Støttemuren er en del av den nye gang- og sykkelstien som bygges i forbindelse med den nye kollektivterminalen i Giæverbukta.

Kontakter

Om Statens vegvesen

Statens vegvesen arbeider for å skape et smart og sammenhengende transportsystem på vei for hele Norge. Det skal være enkelt å reise og transportere varer – på sikre veier tilpasset framtidens behov.

Følg pressemeldinger fra Statens vegvesen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Statens vegvesen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesen åpner 14. juni Torghatten ved Helgelandskysten som den første av tre store attraksjoner langs Nasjonale turistveger i 2024.23.5.2024 12:58:44 CEST | Pressemelding

Torghatten er en av tre norske reiselivsattraksjoner som etter flere års byggearbeider fremstår i ny drakt sommeren 2024. De andre to er Gjende langs Nasjonal turistveg Valdresflye (19. juni), og Vøringsfossen langs Nasjonal turistveg Hardangervidda (18. september). På Torghatten har Nasjonale turistveger samarbeidet med Brønnøysund kommune og Nordland fylkeskommune.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye