Statens vegvesen

Nå kan det bli redusert fremkommelighet i Giæverbukta

Del

Det skal bygges en støttemur langs Erling Kjeldsens, og trafikken i Giæverbukta kan bli påvirket av anleggsarbeidet.

Bildet viser en illustrasjon av gang- og sykkelveien inn mot Giæverbukta, hvor man ser støttemuren som skal bygges.
I forbindelse med bygging av støttemur langs Erling Kjeldsens vei, kan det bli redusert fremkommelighet i Giæverbukta, dersom nordre kjørefelt inn mot rundkjøringen må innsnevres. Statens vegvesen

I uke 20 begynner arbeidet med støttemuren langs Erling Kjeldsens veg, og i den forbindelse kan det bli nødvendig for entreprenør å snevre inn det nordre kjørefeltet inn mot rundkjøringen i Giæverbukta. Arbeidet vil pågå ut mai måned, så det kan bli noen uker med redusert fremkommelighet som en følge av anleggsarbeidet.

– Dersom entreprenøren må snevre inn kjørefeltet, vil det fortsatt være mulig å kjøre inn mot Jekta Storsenter og Hamna. Innsnevringen kan periodevis skape litt ekstra kø og dårligere trafikkflyt i Erling Kjeldsens veg, sier prosjektleder i Statens vegvesen, Roy-Lars Olsen.

Støttemuren er en del av den nye gang- og sykkelstien som bygges i forbindelse med den nye kollektivterminalen i Giæverbukta.

Kontakter

Om Statens vegvesen

Statens vegvesen arbeider for å skape et smart og sammenhengende transportsystem på vei for hele Norge. Det skal være enkelt å reise og transportere varer – på sikre veier tilpasset framtidens behov.

Følg pressemeldinger fra Statens vegvesen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Statens vegvesen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Statens vegvesen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye