Hvordan få den perfekte sommergløden?

Del

Aina Sundbye, hudpleier med 20 års erfaring og ekspert på selvbruningsprodukter har noen gode tips til hvordan du kan få den perfekte sommergløden.

Aina sier at selvbruning er en enkel vei til å få solkysset hud, men understreker også viktigheten av å velge et produkt som passer for deg. Det finnes i dag mange produkter på markedet som mousse, lotion, mist eller drops.

Selv bruker hun produktene til Tan Luxious og er strålende fornøyd!

Aina forteller at dersom du ønsker best mulig resultat på selvbruningen er det viktig at du

  1. Skrubber huden dagen før. Invester i en god skrubb, for eksempel Tan Luxious Pre Tan Body Scrub. Dette er en eksfolierende, rensende og fuktighetsgivende kroppsskrubb som gir et godt grunnlag for en jevnere og langvarig brunfarge. Finmalte olivenfrø fjerner døde hudceller og urenheter, samtidig som glyserin tilfører fuktighet.

  2. Vær oppmerksom på mengden selvbruning du påfører, spesielt på hender, albuer, knær og føtter. Huden er ofte tørrere og trekker derfor ofte til seg ekstra farge.

  3. Ved påføring anbefaler hun sirkelbevegelser for et jevnt resultat. Du kan gjerne bruke Tan Luxious Velvet Mitt. Dette er en fløyelsmyk vott som gjør påføring av selvbruningsprodukter enklere. Votten gir et jevnt resultat, samtidig som den beskytter mot flekker og skjolder på hendene.

  4. Vent med å kle på deg til produktet har trukket ordentlig inn i huden og huden er tørr. Dette kan ta opp til rundt 30 min.

  5. Normalt sett holder brunfargen i 5 dager, men dette varierer ut ifra hvor mye du dusjer og skrubber deg.

Hvordan velge riktig produkt?

Ønsker du å bli lett brun eller kjenner deg ikke er så kjent med selvbruningsprodukter kan Tan Luxious Gradual Glow Body Lotion være en fin start. Dette er en fuktighetsgivende bodylotion med en lett selvbruningseffekt som gradvis bygger en naturlig, solbrun farge. Inneholder fuktighetsgivende glyserin og aloe vera. Trekker raskt inn i huden, kleber ikke og gir et jevnt resultat.

Kjenner du deg komfortabel med selvbruning og ønsker raskt raskt resultat anbefaler hun Tan Luxious Instant Bronzing Self Tanning Lotion. Dette er en farget selvbruningslotion som gir huden en umiddelbar jevn, naturlig solbrun farge. Kremen trekker raskt inn i huden, kleber ikke og gir et jevnt resultat.

Om du ser etter et produkt for ansiktet tipser Aina om Tan Luxious Magic Self Tanning Drops. Dette er selvbruningsdråper som du kan blande i ansiktskrem ved å dryppe noen dråper i håndflaten, deretter blande dem og påføre blandingen. Resultatet blir en naturlig, gyllen sommerglød. Intensiteten øker på brunfargen etter hvor mange dråper du tilsetter.

Foretrekker du å bruke mousse har samme serien gode alternativer. En for lys hud og en for mørkere hud. Moussen er lett å fordele, smelter raskt inn i huden og gir en gyllen sommerglød. 

Aina ønsker deg lykke til og håper du blir glødende fornøyd med resultatet!

null
før og etter

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Good For Me er et norskeid merkevarehus innen kosmetikk og velvære, ledende innen kosttilskudd for hår og brunfarge. Selskapet har siden 2013 vokst til å huse 5 merkevarer og over 20 produkter. Vi jobber kvalitetsbevisst og målrettet mot å gjøre det enkelt for at du skal føle deg litt bedre, dag ut og dag inn.

Følg pressemeldinger fra Good For Me

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Good For Me på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Good For Me

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye