Yrkestrafikkforbundet

YTF tar ut 24 medlemmer i streik om partene ikke blir enige i mekling på grossistoverenskomsten.

Del

Det ble brudd i forhandlingene mellom Yrkestrafikkforbundet og Virke på grossistoverenskomsten. Partene møtes til mekling hos Riksmekleren 14. og 15. mai. Dersom partene ikke oppnår enighet vil Yrkestrafikkforbundet ta ut 24 av sine medlemmer i streik. 

Yrkestrafikkforbundet Yrkestrafikkforbundet

24. april ble det brudd mellom partene i forhandlingene om grossistoverenskomsten med Yrkestrafikkforbundet og Fellesforbundet på den ene siden, og Virke på arbeidsgiversiden. 

Partene møtes til mekling hos Riksmekleren 14. og 15. mai. Dersom partene ikke blir enige har Yrkestrafikkforbundet varslet om at de vil ta ut 24 medlemmer i streik. 

Det er 15 medlemmer ved Asko Molde og 9 medlemmer ved Asko Oslo som er varslet i første streikeuttak 16. mai 2024. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om oss

Yrkestrafikkforbundet er et fagforbund for deg som arbeider i transportsektoren. Vårt viktigste mål er å jobbe for at du som yrkessjåfør har en arbeidsdag å leve med og en lønn å leve for. Dette arbeider våre 16 medarbeidere i sekretariatet og nesten 400 tillitsvalgte rundt om i Norge med hver dag.

Følg pressemeldinger fra Yrkestrafikkforbundet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Yrkestrafikkforbundet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Yrkestrafikkforbundet

Ny Nasjonal Transportplan legger fortsatt opp til at vi skal bruke bilen22.3.2024 12:50:14 CET | Pressemelding

I Norge foregår 76,1% av all reising med en personbil. Det fortsetter regjeringen å legge til rette for i deres forslag til ny Nasjonal Transportplan (NTP) for perioden 2025-2036. Dette er en politikk Yrkestrafikkforbundet er bekymret over: "For å redusere køer og velge miljøvennlig transport, må kollektivtransport prioriteres," understreker forbundsleder Jim Klungnes. Han mener at NTPs nedprioritering av busstilbudet, spesielt utenfor storbyområdene, går imot nødvendig omstilling mot mer effektiv samferdsel.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye