Mange hundeeiere velger bort feriereiser!

Del

Hundeeiere i storbyer opplever utfordringer i sommermånedene. Det viser en Novus-undersøkelse utført på vegne av våre svenske naboer. Undersøkelsen fra Mars Petcare, som er basert på svar fra hundeeiere i storbyregionene Stockholm, Malmö og Göteborg, har sett nærmere på de spesifikke utfordringene hundeeiere står overfor i urbane miljøer. Resultatene viser blant annet at de varme sommermånedene kan være spesielt utfordrende.

Mange hundeeiere velger bort feriereiser!
Mange hundeeiere velger bort feriereiser! Mars Inc. Mars Inc.

Ifølge undersøkelsen opplever 73 prosent av respondentene i storbyregionene flere utfordringer med å være hundeeier i byen. En av disse utfordringene er for eksempel at hundene våre blir sterkt påvirket av varmen, og i de store byene er det ikke alltid de samme mulighetene for for eksempel å kjøle seg ned i innsjøer og grøntområder. Samtidig viser den samme undersøkelsen at 42 prosent av hundeeiere velger å være hjemme fra ferieturer dersom det ikke er mulig å ta med seg hunden.

"Vårt mål på Mars er at kjæledyrene våre skal føle seg like velkomne i byer som vi mennesker gjør. For å forbedre livskvaliteten for både kjæledyr og deres eiere året rundt, er det behov for flere grønne områder og områder for rekreasjon, sier Cecilia Stenberg, kommunikasjonssjef hos Mars Norge og Sverige.

For å gjøre det enklere for hundeeiere å forberede seg til sommeren, har Mars sammen med AniCura utviklet en hundeguide med de beste tipsene for å komme seg gjennom sommeren på best mulig måte sammen med sin firbente venn!

Hundeguide for sommeren
1.Vann og skygge: Sørg for at hunden din alltid har tilgang til ferskvann og et skyggefullt sted å hvile, spesielt på varme sommerdager. Hunder kan lett overopphetes og få heteslag.

2. Unngå varm asfalt: Husk at asfalten kan bli veldig varm om sommeren og brenne hundens poter. Prøv å gå på gress eller velg kjøligere tider på dagen for turer.

3.Forebygg insektbitt: Bruk insektmiddel eller andre forebyggende midler for å beskytte hunden mot insektbitt og flått som er vanlig om sommeren. Sjekk hunden din regelmessig for flått og fjern dem umiddelbart hvis du oppdager dem.

4. Varme biler: La aldri hunden være alene i en bil om sommeren, selv om du lar vinduene stå åpne. Temperaturen kan stige farlig høyt på kort tid, noe som kan føre til heteslag eller i verste fall død.

5. Trening og aktivitet: Fortsett å gi hunden nok mosjon og mosjon selv om sommeren, men unngå de varmeste timene på dagen. Morgen og kveld er ofte bedre egnet for turer og lek.

6. Kjøl deg ned: Gi hunden din muligheten til å kjøle seg ned ved å la den svømme i et basseng, eller en innsjø, eller ved å bruke en sprinkler i hagen, for eksempel. Men hvis du tar hunden din til sjøen, er det viktig å være årvåken om algeforgiftning. Ikke la hunden bade hvis du mistenker algeoppblomstring, selv svært små mengder kan gjøre hunden din veldig syk.

7. Solbeskyttelse: Hunder kan også brenne seg i solen. Bruk solkrem spesielt på utsatte områder som nese og ører, og unngå overeksponering i sterkt solskinn.

8. Hold øye med hunden din utendørs: Vær forsiktig med ting som grilling og piknikmat når du er utendørs med hunden din. Noen matvarer kan være skadelige eller til og med dødelige for hunder, og varme griller kan forårsake brannskader.

9. Vær årvåken for tegn fra hunden din: Hold et ekstra øye med hunden din om sommeren, spesielt hvis de virker trette eller viser tegn på varmestress. Vær oppmerksom på eventuelle endringer i atferd eller helse og kontakt veterinæren din om nødvendig.

10. Ferieplanlegging: Hvis du planlegger å reise med hunden din om sommeren, må du sørge for at alle nødvendige vaksinasjoner og reisearrangementer er i orden, det kan ta flere måneder før hunden er klar til å reise. Sjekk også om destinasjonen din er hundevennlig og hvilke regler som gjelder for hunder på steder du har tenkt å besøke.

AniCuras sjefsverterinær Sandra Douglas sier:

- Om sommeren er det spesielt viktig å være observant på din firbente venn. Det varme og behagelige været kan by på mange utfordringer for hundene våre. Noen gode råd for sommeren er å være forsiktig med aktiviteter i den stekende solen, å aldri forlate hunden din i bilen og å holde hunden i bånd i nærheten av grillplasser.

Kontakter

Bilder

Mange hundeeiere velger bort feriereiser!
Mange hundeeiere velger bort feriereiser!
Last ned bilde

Om Mars' Better Cities For Pets-initiativ

"Better Cites for Pets" er et initiativ fra Mars, som har som mål å skape mer dyrevennlige og bærekraftige byer. Fokuset er på å forbedre livskvaliteten for både mennesker og deres kjæledyr ved å fremme samfunn der dyr er velkomne og trives. Dette inkluderer innsats for å skape grønne områder, forbedre tilgangen til veterinærpleie og fremme lover og retningslinjer som støtter ansvarlig dyrehold. Målet med "Better Cities For Pets" er å skape byer hvor mennesker og dyr kan leve lykkelige og sunne liv, sammen.

Om Mars 

Mars, Incorporated er drevet av troen på at verden vi ønsker i morgen er formet av hvordan vi gjør forretninger i dag. Mars er et selskap som innoverer og utvikler seg for å ha en positiv innvirkning på verden. I vår brede portefølje av kvalitetsprodukter og tjenester for godteri, mat og dyrepleie sysselsetter vi over 140 000 dedikerte medarbeidere. Med over 47 milliarder dollar i årlig omsetning står vi bak noen av verdens mest elskede merker, som Ben's Original™, CESAR, ® Cocoavia®, DOVE, ® EXTRA,® KIND,® M&M'S®, SNICKERS, ® PEDIGREE, ® ROYAL CANIN ® og WHISKAS.® Vi jobber for å skape en bedre verden for kjæledyr gjennom vårt globale nettverk av dyresykehus og diagnostiske servicesentre – som AniCura, BANFIELD,™ BLUEPEARL,™ Linné og VCA™ – og med banebrytende teknologi utvikler vi programmer innen genetisk helsescreening og DNA-testing. For mer informasjon om Mars, besøk www.mars.com og følg oss på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Om AniCura

AniCura er en familie av ledende dyresykehus og klinikker som spesialiserer seg på selskapsdyr. Selskapet ble født ut av ideen om å bruke felles ressurser for å skape bedre veterinærpleie og ble grunnlagt i 2011 som den første fusjonen av dyresykehus i Norden. I dag er AniCura en rollemodell innen avansert veterinærmedisin og en verdsatt partner for dyreeiere og henvisende veterinærer i Europa. AniCura tilbyr et bredt spekter av medisinske og kirurgiske tjenester. Dette inkluderer alt fra forebyggende behandling og grunnleggende helsetjenester, til avansert diagnostikk, indremedisin, intensivbehandling, kirurgi og ortopedi. AniCura tilbyr også rehabilitering, fysioterapi og ernæringsrådgivning samt utvalgte fôr og pleieprodukter.


AniCura tilbyr moderne veterinærmedisin av høy kvalitet på 500 steder i Europa og skaper trygghet for dyreeiere gjennom høy tilgjengelighet og pasientsikkerhet. Selskapets 12 000 engasjerte ansatte tar seg av 4,5 millioner pasienter hvert år. AniCura er et anerkjent opplærings- og henvisningsorgan. Siden 2018 har AniCura vært en del av Mars Veterinary Health, et familieeid veterinærselskap. For informasjon om hvordan AniCura jobber for å skape fremtidens veterinærmedisin, vennligst besøk våre nettsider www.anicura.se og www.anicuragroup.com.

Følg Mars
Abonner på våre pressemeldinger. Bare e-postadressen er nødvendig, og den brukes bare her. Du kan når som helst melde deg av.

FØLGE
Siste pressemeldinger fra mars
Fotballspillerne Luka Modric og Bukayo Saka samarbeider med Snickers
25.3.2024 09:30:11 CET | Pressemelding
Sammen med fotballstjernene realiserer Snickers landets største eget mål

Ny undersøkelse: 3 av 4 hundeeiere opplever utfordringer med å bo i storby
22.11.2023 08:00:08 CET | Pressemelding
Tre av fire byboere opplever utfordringer med å eie hund og bo i storby. Det viser en ny undersøkelse utført av Novus på vegne av Mars Petcare Sverige. Blant de mest fremtredende utfordringene som er oppført, er problemer med å finne grønne områder for hundetrening, vanskeligheter med å håndtere ulike ærend og reise med offentlig transport med sin firbente venn.

mars skal halvere utslippene i hele verdikjeden innen 2030
26.9.2023 10:00:00 | Pressemelding
Mars har forpliktet seg til å halvere sine karbonutslipp – eller redusere dem med rundt 15 millioner tonn – langs hele verdikjeden innen 2030. Samtidig fortsetter Mars å investere i klimatiltak til tross for svakere økonomi globalt. Mars publiserer nå en handlingsplan – et veikart for netto null – for å nå netto nullutslipp raskere, og setter også et nytt mål – å halvere karbonutslippene langs hele verdikjeden innen 2030. Dette er et aksjonærmål. Mars investerer 1 milliard dollar i løpet av de neste tre årene for å drive klimatiltak – fra gård til bord og dyrefôr, gjennom hele verdikjeden til butikker, hjem og veterinærklinikker. En ny Ipsos-meningsmåling viser at gjennomsnittlig 69% av voksne i verdens syv største økonomier mener at selskaper bør fokusere like mye eller mer på å takle klimaendringer som økonomiske utfordringer.

I vårt presserom kan du lese de siste pressemeldingene, få tilgang til pressemateriale og finne kontaktinformasjon.

Følg pressemeldinger fra Mars Multisales North Europe

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Mars Multisales North Europe på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Mars Multisales North Europe

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye