Mestergruppen

Mestergruppen overtar BoligPartner

Del

Konsernet BoligPartner gikk konkurs 30. april. Mestergruppen har blitt enige med boet og panthavere om en avtale som innebærer at kjeden og byggeprosjekter i kjedens regi vil videreføres.

- BoligPartner har bygget opp en imponerende virksomhet over mange år, og har en sterk merkevare og mange dyktige ansatte og forhandlere. Mestergruppen er et ledende konsern innen byggevaresalg, hus- og hytteproduksjon, VVS og fargefaghandel med virksomhet i Norge og Sverige. Vi er glade for å kunne videreføre BoligPartner som konsept innenfor paraplyen til Mestergruppen, og på den måten bidra til å trygge leveranser til kunder og samarbeidspartnere, sier konsernsjef i Mestergruppen, Mikkel Sandvik.

Avtalen med boet innebærer at mange av de ansatte vil få tilbud om ny ansettelse i et nyopprettet selskap som også overtar alle de sentrale eiendelene i boet. BoligPartner vil drives videre fra Hamar som i dag.

Bostyrer Stine D. Snertingdalen i Kvale Advokatfirma uttaler:

- Jeg er glad for at vi har klart å få til en løsning som sikrer videreføring av flere av arbeidsplassene, og får inn en aktør som kan følge opp virksomhetens prosjekter og kunder videre. Det har vært intensivt og utfordrende å få på plass en løsning etter som det er et betydelig antall banker og selskaper involvert i transaksjonen. Mestergruppen (boligpartner@mestergruppen.no) vil nå være kontaktpunkt fremover for kunder og forhandlere om videre oppfølging.

Om Mestergruppen
Mestergruppen er et av Skandinavias største konsern innen byggevarehandel, overflatebehandling, VVS, huskjededrift for boligentreprenører og eiendomsutvikling. Konsernet eier en rekke kjente selskaper og kjedekonsepter i Norge og Sverige og har totalt ca. 1300 medlemsbedrifter og forhandlere. I 2023 hadde Mestergruppen en omsetning på ca. 17,7 milliarder kroner. Mestergruppens hovedeier er Ferd. Les mer om Mestergruppen her

Om BoligPartner 

BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter, leiligheter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet og har 30 års fartstid som norsk boligbygger. Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert nærmere 15.000 bolig- og hyttedrømmer for sine kunder.  

Kontakter

Følg pressemeldinger fra Mestergruppen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Mestergruppen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Mestergruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye