Volkswagen

I dag starter salget av nye ID.3 Pro S

Del

Volkswagens ID.3 har nylig blitt oppgradert, og nå kommer også den videreutviklede Pro S-utgaven. Bilen får fem seter for første gang og flere oppgraderinger er på plass som blant annet forvarming av batteriet. – Oppgraderte Pro S bidrar til å gjøre modellporteføljen vår enda mer attraktiv, sier Sølve Kværn.

Volkswagen ID.3 Pro S
Volkswagen ID.3 Pro S

Volkswagen ID.3 var første bil ut på Volkswagens MEB-plattform, dedikert for helelektriske biler, og de første bilene kom til Norge i 2020. ID.3 er nylig blitt oppgradert, og nå er turen kommet til ID.3 Pro S.

- Modellene i ID.-familien til Volkswagen har blitt betydelig oppgradert. ID.7 introduserte neste generasjon software og infotainment-system, og kom med etterspurte funksjoner som forvarming av høyvoltsbatteriet. Dette har også kommet de andre ID.-modellene til gode, og oppgraderte ID.3 Pro S bidrar til å gjøre modellporteføljen vår enda mer attraktiv, sier Sølve Kværn, fungerende leder for Volkswagen personbil i Harald A. Møller AS.

Mer effektiv og raskere lading
Det er under karosseriet og på innsiden endringene har skjedd for Pro S. Den forbedrede motoren har mer økonomisk forbruk, og det hentes 204 hestekrefter ut fra det 77 kWh store batteriet. Det gir en WLTP-rekkevidde på inntil 553 kilometer.

Hurtiglading av høyvoltsbatteriet, som nå kan ta imot lading på inntil 175 kW, går raskere, samtidig som forvarming av høyvoltsbatteriet også er på plass. Dette gjør lading enda mer effektivt – spesielt vinterstid.

Fem seter
ID.3 Pro S kommer med ID.software 5.0, som både gir raskere betjening og en bedre brukeropplevelse. Infortainment-skjermen har vokst til 12,9 tommer, ChatGPT er på plass og stemmestyringsassistenten IDA er også videreutviklet.

Bilen er også godt utstyrt, og et betydelig antall sikkerhetssystemer er på plass som blant annet Lane Assist og Front Assist med city nødbrems som standardutstyr. Bilen leveres også med 20 tommers hjul som standard.

Samtidig er en av de største nyhetene i Pro S at bilen nå har fått fem seter.

- Dermed blir en allerede populær bil aktuell for enda flere. ID.3 er en av de mest populære i sitt segment, og kundene kan dermed velge akkurat den ID.3-varianten som passer best for dem, sier Kværn.

ID.3 Pro S blir tilgjengelig for bestilling fra i dag, onsdag 8. mai kl. 12.00, og koster fra 395.900 kroner levert Oslo.

Kontakter

Bilder

Volkswagen ID.3 Pro S
Volkswagen ID.3 Pro S
Last ned bilde
Volkswagen ID.3 Pro S
Volkswagen ID.3 Pro S
Last ned bilde
Volkswagen ID.3 Pro S
Volkswagen ID.3 Pro S
Last ned bilde

Volkswagen personbil - fullelektrisk i 2024

Volkswagen har biler i ulike størrelser for ulike behov, med et vidt spekter av egenskaper. Ser du Volkswagen-logoen vår på veggen, vet du at du møter ekspertisen du trenger – uansett hvor du er i verden. Volkswagen markerte nylig sitt 75-årsjubileum i det norske markedet. Volkswagens dedikerte og kompetente forhandlerapparat dekker hele landet, og representerer en stor trygghet for kundene våre. 

Bærekraftig ressursbruk og utfasing av fossile energikilder er blant de største utfordringene i vår tid. Volkswagen skal være en pådriver for at verden når målene i Paris-avtalen. Derfor skal vi fortsette å kutte utslippene ved våre fabrikker, og hos våre underleverandører. I det norske nybilmarkedet ble Volkswagen personbil et fullelektrisk merke allerede fra 1. januar 2024. Volkswagen Nyttekjøretøy selger fortsatt diesel-biler som Transporter, Caddy, Crafter og Amarok.

Følg pressemeldinger fra Volkswagen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Volkswagen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Volkswagen

ID.7-konkurranse tar av – nå dobler Volkswagen premien29.4.2024 10:30:00 CEST | Pressemelding

5.000 ID.7-gensere ble revet bort på under én uke, og genser-konkurrentene har allerede den første uken gått en distanse tilsvarende to og en halv runde rundt jorda. Nå utvider Volkswagen konkurransen, slik at flere kan være med, og dobler premien slik at to ID.7 skal deles ut til to heldige vinnere. – På denne måten får alle som ønsker bli med i konkurransen, samtidig som de som var først ute og sikret seg gensere, har spesielt gode vinnersjanser, sier markedssjef Dan Ruben Johansen.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye