Bakpå Records

Kira Dalan Eriksen – Vinner av The Voice 2023, tilbake på The Voice scenen med ny låt 24.05.2024

Del

På den samme dagen som semifinalen i årets utgave av The Voice avholdes, nemlig 24.mai, slipper Fredrikstad-jenta Kira Dalan Eriksen låten «Why». Hennes første utgivelse på det Fredrikstad-baserte labelet Bakpå Records. En energisk og sterk låt som passer henne perfekt.

Kira Dalan Eriksen stakk av med seieren i fjorårets utgave av The Voice, nå Skal hun tilbake på The Voice scenen under årets semifinale med en rykende fersk utgivelse!
Kira Dalan Eriksen stakk av med seieren i fjorårets utgave av The Voice, nå Skal hun tilbake på The Voice scenen under årets semifinale med en rykende fersk utgivelse! Foto: Thomas Andersen / TV2

Låten er produsert og skrevet i samarbeid med Coucheron (Sebastian Gautier Teigen), Iselin Solheim og Eirik Gjendemsjø.

"«Why» handler om å være i et "forhold" som ikke går noen vei, også kalt situationship. Den forteller mine følelser og usikkerheten jeg har følt på i slike forhold tidligere. Tittelen «Why» er et rop om hvorfor jeg har latt slike forhold fortsette, og hvorfor dette er så vanlig hos min generasjon", Forteller Kira.

Kira har det siste året jobbet mye med å skrive nye låter og føler nå at hun endelig har funnet sin vei i karrieren. Det er flere spennende utgivelser på vei og Kira har også kommet inn på Limpi (Lillehammer Institute of Music Production and Industries) og ser frem til å begynne skolegangen der til høsten.

"Dette er en låt jeg har et sterkt forhold til, da den er basert på mine opplevelser og følelser. Jeg føler at denne låten er starten på min profesjonelle musikk karriere, og viser hvem jeg er i dagens musikkbransje. Jeg mener og håper «Why» kan treffe bredt hos publikum. Låta har et tydelig og sterkt budskap som lyttere både kan finne trøst i og en bekreftelse på at de ikke føler på disse følelsene alene" avslutter Kira.

Kontakter

Bilder

Kira
Kira
Last ned bilde
Last ned bilde
Kira på The Voice 2023
Kira på The Voice 2023
Last ned bilde
Kira på The Voice 2023
Kira på The Voice 2023
Last ned bilde
Kira vinner The Voice 2023
Kira vinner The Voice 2023
Last ned bilde
"Why" Cover art
"Why" Cover art
Last ned bilde

Bakpå Records er et Fredrikstad-basert plateselskap som representerer artister som Kira Dalan Eriksen, Nico D, Svartepetter, Profet, Ubåt med fler.

Følg pressemeldinger fra Bakpå Records

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Bakpå Records på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bakpå Records

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye