Randstad

DNV er Norges mest attraktive arbeidsgiver - Tar innersvingen på de største energiselskapene

Del

DNV er stemt frem som landets mest populære arbeidsgiver i Randstads arbeidsgiverundersøkelse for 2024. Selskapet tar dermed et solid byks fra fjorårets plassering. 

DNV er kåret til Norges mest attraktive arbeidsgiver for andre gang. Her representert ved Håkon R. Svebak, (til venstre) Kristina Dahlberg, Gro Gotteberg, Adele Vrangen og Tommy Bjørnsen
DNV er kåret til Norges mest attraktive arbeidsgiver for andre gang. Her representert ved Håkon R. Svebak, (til venstre) Kristina Dahlberg, Gro Gotteberg, Adele Vrangen og Tommy Bjørnsen High & Low

Sertifiserings- og rådgivningsselskapet DNV tar seg forbi selskaper fra olje- og gassektoren i Randstads nyeste arbeidsgiverundersøkelse, som er verdens største uavhengige HR-analyse. Nærmere 173.000 respondenter fordelt på 6084 selskaper verden over har svart på undersøkelsen. DNV er kåret til Norges mest attraktive arbeidsgiver, etter å ha klatret fra 8. plass i fjor til en klar seier i år. Utenom DNV er alle de øvrige selskapene i topp fem fra olje- og gassbransjen.

– Dette er en stor og viktig anerkjennelse av arbeidet vi har lagt ned de siste årene for å tiltrekke oss de flinkeste folkene. DNV har vokst mye i de siste par årene, og vi har mange spennende stillinger innen energi, maritim, cyber security, AI og digital helse som har gjort oss til en attraktiv arbeidsplass. Vi jobber kontinuerlig for et godt arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter. Jeg er glad for at vi har lyktes med å bli kåret til Norges mest attraktive arbeidsgiver, og det er vi veldig stolte av, sier Gro Gotteberg, Chief People Officer i DNV.

Vinner for andre gang

Randstad understreker at den globale undersøkelsen er helt uavhengig, og at over 2500 norske respondenter har deltatt i årets undersøkelse. Det er andre gangen DNV stemmes fram som Norges mest attraktive arbeidsgiver.

– DNV oppnår imponerende resultater i årets rangering, og har vist en solid utvikling de årene de har vært en del av undersøkelsen. En svært velfortjent seier, og et godt nedlagt arbeid for å tiltrekke seg de beste hodene der ute, sier Eivind Bøe, administrerende direktør i Randstad Norge. 

DNV scorer høyt på de fleste faktorer som er viktig når vi skal velge arbeidsgiver, men der de virkelig utmerker seg er på godt omdømme. Det er også landssjefen i DNV fornøyd med.

– Det er svært gledelig at resultatene viser hvor godt omdømme DNV har. Vår misjon om å sikre liv, verdier og miljø er ikke bare et ansvar, men en forpliktelse vi tar på oss med alvor. Vi veileder våre kunder mot trygge og bærekraftige løsninger. Dette gode omdømmet er et bevis på vårt kontinuerlige arbeid for å øke tilliten til virksomheten, produktene og tjenestene vi leverer. Det arbeidet hadde ikke vært mulig uten dedikerte ansatte som føler at de bidrar med noe viktig, sier Tommy Bjørnsen, landssjef i DNV Norge.

De ti mest populære arbeidsgiverne i Norge - 2024:

1. DNV

2. Equinor

3. Technip FMC

4. Aker BP

5. Aker Solutions

6. Sopra Steria

7. SLB (Schlumberger)

8. ConocoPhillips

9. Tietoevry

10. Orkla

Nøkkelord

Kontakter

Om oss

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward. I 2020 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 236 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker. Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2020 hadde Randstad i gjennomsnitt 34 680 egne ansatte og en omsetning på 20,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no

I Norge har Randstad kontorer over hele landet, og tilbyr tjenester innen rekruttering, bemanning og HR-løsninger. Les mer på randstad.no.

Følg pressemeldinger fra Randstad

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Randstad på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Randstad

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye