Elden Advokatfirma

Kommentar til underslagssak i LO/Arbeiderpartiet

Del

Den tidligere tillitsvalgte i Lier Arbeiderparti og LO Drammen som er anmeldt for underslag, erkjenner alle de faktiske forholdene. – Min klient har lagt alle kortene på bordet, og samarbeider fullt ut med både organisasjonene og politiet, sier advokat Kim Ellertsen i Elden Advokatfirma.

Advokat Kim Ellertsen, Elden Advokatfirma
Advokat Kim Ellertsen, Elden Advokatfirma

Advokatene har foreløpig ikke mottatt noen dokumenter i saken, men har hatt flere samtaler med sin klient. I disse samtalene har klienten gitt uttrykk for lettelse over å ha blitt avslørt, og at han nå vil bidra til å opplyse saken så godt han kan.  Detaljer om omfanget på saken er ennå ikke kjent, men det er snakk om betydelig beløp.

- Denne saken bunner i svært vanskelige personlige forhold, men min klient forstår alvoret i saken og er forberedt på å ta konsekvensene av sine handlinger. Han er svært fortvilet over å ha misbrukt den tilliten som er blitt vist ham gjennom mange år i både LO og Arbeiderpartiet, opplyser hans forsvarer, advokat Kim Ellertsen i Elden Advokatfirma.

Klienten har frasagt seg alle tillitsverv, og er sykemeldt fra sin arbeidsplass.

Priv. til red.:

Det er ikke kjent når det kan bli aktuelt med avhør da han for tiden ivaretas av helsevesenet. Vi ber mediene respektere at alle henvendelser rettes til Elden Advokatfirma, og ikke direkte til klient.

Kontakter

Om Elden Advokatfirma

Elden Advokatfirma ble etablert i 1994 som en videreføring av virksomheten til advokat John Elden som ble etablert i 1963.

Elden Advokatfirma har hovedkontor i Oslo, også regionskontorer i Sandefjord, Hamar, Stavanger, Haugesund, Bergen og Tromsø.

Selskapet har over 100 advokater og -fullmektiger, og til sammen over 150 medarbeidere.

Følg pressemeldinger fra Elden Advokatfirma

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Elden Advokatfirma på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Elden Advokatfirma

19-åring frifunnet for voldtekt av Borgarting lagmannsrett5.6.2024 17:28:15 CEST | Pressemelding

En 19-år gammel gutt som sto tiltalt for å ha voldtatt en jevnaldrende jente som hevdet å ha vært ute å av stand til å motsette seg er enstemmig frifunnet av Borgarting lagmannsrett. - Frifinnelsen sender et klart signal om at rettssystemet vårt fungerer som det skal, ved å beskytte uskyldige og sikre at ingen blir urettmessig dømt, sier advokat Morten Andreassen i Elden Advokatfirma som forsvarte 19-åringen.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye