Elden Advokatfirma

Heidi Tendenes ny partner i Stavanger hos Elden Advokatfirma

Del

Advokat Heidi Tendenes er tatt opp som partner i Elden Advokatfirma, og blir en del av Stavanger-kontoret.

Tendenes ble uteksaminert fra Universitetet i Bergen våren 2016, med politirett, påtalerett og arbeidsrett som spesialfag. Hun skrev masteroppgave innen straffeprosess. Etter avsluttede studier har hun vært ansatt som advokatfullmektig, og senere advokat, ved Advokatfirma Skretting i Stavanger.

Hun har omfattende prosedyreerfaring innen barnevernsrett og strafferett. I strafferetten arbeider hun spesielt med saker som berører annen kultur, religion og etnisitet. Hun arbeider også med familie- og barnerett, utlendingsrett, arbeidsrett og står på liste som fast advokat i saker etter psykisk helsevernloven.

Kontakter

Om Elden Advokatfirma

Elden Advokatfirma ble etablert i 1994 som en videreføring av virksomheten til advokat John Elden som ble etablert i 1963.

Elden Advokatfirma har hovedkontor i Oslo, også regionskontorer i Sandefjord, Hamar, Stavanger, Haugesund, Bergen og Tromsø.

Selskapet har over 100 advokater og -fullmektiger, og til sammen over 150 medarbeidere.

Følg pressemeldinger fra Elden Advokatfirma

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Elden Advokatfirma på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Elden Advokatfirma

19-åring frifunnet for voldtekt av Borgarting lagmannsrett5.6.2024 17:28:15 CEST | Pressemelding

En 19-år gammel gutt som sto tiltalt for å ha voldtatt en jevnaldrende jente som hevdet å ha vært ute å av stand til å motsette seg er enstemmig frifunnet av Borgarting lagmannsrett. - Frifinnelsen sender et klart signal om at rettssystemet vårt fungerer som det skal, ved å beskytte uskyldige og sikre at ingen blir urettmessig dømt, sier advokat Morten Andreassen i Elden Advokatfirma som forsvarte 19-åringen.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye