Nærings- og fiskeridepartementet

May Britt Myhr fortsetter som direktør for Norges geologiske undersøkelse

Del

May Britt Myhr er i statsråd i dag beskikket som direktør i Norges geologiske undersøkelse (NGU) for en ny periode på seks år.

May Britt Myhr.
May Britt Myhr. Karl Jørgen Marthinsen, NGU

Myhr har vært direktør for NGU siden 2018. Tidligere har hun blant annet vært forskningssjef for Naturhistorisk museum, instituttleder ved universitetet i Stavanger, strategidirektør i Sintef og administrerende direktør for Sintef Petroleumsforskning AS.

– Norge har en rik og spennende geologisk historie, og geologiske ressurser som gir grunnlag for verdiskaping og arbeidsplasser. NGU har et viktig samfunnsoppdrag om å skaffe, bearbeide og formidle kunnskap om ressursene. Gjennom dette bidrar NGU både til å sikre et bærekraftig næringsliv og til å skape verdier. Jeg er glad for at May Britt Myhr fortsetter som direktør for NGU, og ser frem til videre samarbeid, sier næringsminister Cecilie Terese Myrseth.

Myhr er utdannet cand. scient. fra NTNU.

Om oss

Nærings- og fiskeridepartementet (NFD) utformar ein framtidsretta nærings- og sjømatpolitikk.

Innsyn: NFDs postjournal er søkbar hos www.eInnsyn.no

Du kan følgje NFD på LinkedIn og Flickr, og regjeringa på X/Twitter og Facebook 

Følg pressemeldinger fra Nærings- og fiskeridepartementet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Nærings- og fiskeridepartementet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nærings- og fiskeridepartementet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye