Asplan Viak

Per Christian Randgaard utnevnt til ny administrerende direktør i Asplan Viak

Del

Asplan Viak henter ny administrerende direktør fra egne rekker. – Han har imponert med et helhetlig blikk på virksomheten, sier styreleder Kjell Rusti.

-Jeg er både stolt og glad for å få denne muligheten, sier Per Christian Randgaard som blir ny administrerende direktør i Asplan Viak.
-Jeg er både stolt og glad for å få denne muligheten, sier Per Christian Randgaard som blir ny administrerende direktør i Asplan Viak. Leikny Havik ( Bow)

Per Christian Randgaard (50) blir ny administrerende direktør i Asplan Viak. Randgaard kommer fra stillingen som divisjonsdirektør i samme selskap, og han har vært ansatt i Asplan Viak siden 2018.

- Dette har vært en grundig prosess med mange sterke eksterne kandidater. Per Christian Randgaard har både en faglig bakgrunn og personlige egenskaper som gjør at han oppfyller kravene til stillingen på en svært god måte. Han var den sterkeste kandidaten, sier Asplan Viaks styreleder Kjell Rusti.

- Jeg er både stolt og glad for å få denne muligheten. Asplan Viak er et selskap med svært sterke fagmiljøer og høye ambisjoner for å finne de beste løsningene for et samfunn i endring. Jeg er veldig motivert for å gå løs på denne oppgaven sammen med dyktige og engasjerte medarbeidere, sier Randgaard.

Per Christian Randgaard er utdannet sivilingeniør fra NTNU. Han har bakgrunn fra blant annet WSP og har bred ledelseserfaring fra flere bransjer.

- Randgaard er en dyktig leder som skaper verdi gjennom medarbeiderne sine. Han har svært god oversikt over markedet, og han har imponert med et helhetlig blikk på virksomheten. Under Per Christian Randgaards ledelse kommer vi til å se et sterkt og tydelig selskap med en markant faglig profil og fokus på verdiskapning for kundene og samfunnet, sier Rusti.

Per Christian Randgaard overtar etter Elisabeth Heggelund Tørstad, som slutter som administrerende direktør I Asplan Viak 30. mai i år. Tørstad sa opp sin stilling før jul i fjor, for å kunne vie tiden sin til styreverv. Etter styrets ønske har hun blitt sittende i stillingen i påvente av ny administrerende direktør.

- Jeg vil gjerne få takke Elisabeth Heggelund Tørstad for hennes innsats for Asplan Viak. Hun har ledet Asplan Viak gjennom store endringer, og etterlater et solid selskap til sin etterfølger, sier Kjell Rusti. 

Kontakter

Bilder

Per Christian Randgaard blir ny administrerende direktør i Asplan Viak.
Per Christian Randgaard blir ny administrerende direktør i Asplan Viak.
Last ned bilde
Per Christian Randgaard blir ny administrerende direktør i Asplan Viak.
Per Christian Randgaard blir ny administrerende direktør i Asplan Viak.
Last ned bilde

Asplan Viak er et av Norges ledende rådgivningsselskaper innen plan, arkitektur- og ingeniørfag. Vi er alltid helhetlige i vår tilnærming og forretningsmodellen vår baserer seg på vår kompetanse innen alle faser av et prosjekt. Vi mener de mest nyskapende og bærekraftige løsningene oppstår gjennom tverrfaglighet og ikke ved å jobbe med hvert enkelt fag isolert. Alt vi leverer skal være fremsynt, varig og helhetlig. Asplan Viaks kompetanse finner du fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Våre medarbeidere er tilstede over hele landet, fordelt på 32 kontorer.

Følg pressemeldinger fra Asplan Viak

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Asplan Viak på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Asplan Viak

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye