Stellantis Norge

Andresen Bil blir Opel-forhandler i Follo

Del

Andresen Bil AS tar over Opel i Askim og på Ski etter at Autoria i forrige uke meldte at de omorganiserer, og avslutter salg av merkene fra Stellantis. Andresen Bil er i dag forhandler og merkeverksted for Mercedes-Benz, Peugeot og Citroën, og tar nå over salg og service på Opel, og service for Fiat Professional.

Historisk har Opel hatt en sterk posisjon i Follo, og særlig i Askim. Derfor har det vært viktig for Bertel O. Steen å komme raskt på plass for å sikre gamle og nye Opel-kunder i dette distriktet.

- Vi er glade for at Rune Andresen og resten av gjengen på Andresen Bil har tatt i mot Opel med stor entuisasme, og ser frem til å fortsette det gode samarbeidet vi har hatt gjennom mange år, sier Kjetil Myhre, direktør for Stellantis hos Bertel O. Steen.

Målet er å fra start å ha salg av Opel fra Askim, i tillegg til dette vil de bruke dagens anlegg på Ski til utlevering av Opel. Ut over dette vil Andresen Bil også starte med service på Fiat Professional.

Overtagelsen vil skje i samarbeid med dagens forhandler, og planen er å være i drift i løpet av sommeren 2024.

Om Andresen Bil AS:
Andresen Bil AS er en del av Andresen AS, et familiedrevet konsern som eier og driver virksomheter innen bil, eiendom og investeringer, med lokal forankring i Follo og Indre Østfold. Tilsammen er de  i dag 125 dedikerte medarbeidere.  Bedriften ble startet som enmannsbedrift i 1952 da Bjørn Andresen som 19 åring etablerte sitt verksted i foreldrene sin garasje i Ski.

Kontakter

Følg pressemeldinger fra Stellantis Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Stellantis Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Stellantis Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye