EL og IT Forbundet

Brudd på Landsoverenskomsten for elektrofagene (LOK)

Del

Etter fire dager endte forhandlingene mellom EL og IT Forbundet og NHO Elektro med brudd. – Ville ikke møte oss på noen av våre krav.

På kvelden torsdag 25. april brøt EL og IT Forbundet forhandlingene om Landsoverenskomsten for elektrofagene (LOK).

EL og IT gikk inn i forhandlingene med krav om økt kjøpekraft for medlemmene, samt forbedringer på flere deler av avtalen.

- Arbeidsgiverne ville ikke møte oss på noen av våre krav. Vi har derfor bestemt oss for å bryte forhandlingene og gjøre et nytt forsøk med Riksmeklerens bistand, sier forbundsleder i EL og IT Geir Ove Kulseth.  

LOK er tariffavtalen som regulerer lønns- og arbeidsbetingelsene til de fleste elektrikerne i Norge. EL og IT Forbundet har om lag 15.000 medlemmer på avtalen.

Tidspunkt for mekling er ennå ikke fastsatt.

Kontakter

Om EL og IT Forbundet

EL og IT Forbundet har 43 000 medlemmer og er en landsomfattende sammenslutning som organiserer lønnstakere innenfor IKT-, energi- og elinstallasjonsbransjen.

Følg pressemeldinger fra EL og IT Forbundet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra EL og IT Forbundet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra EL og IT Forbundet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye