Nå er Oslo lufthavns lounge pusset opp

Del

Oslo lufthavns egen lounge på utland er nå pusset opp og klar for å ta imot alle som ønsker å benytte seg av OSL lounge. Hvem som helst er nemlig velkommen til å kjøpe tilgang til denne loungen. Loungen har fått et luftigere uttrykk, til tross for at antall sitteplasser også er doblet i den siste oppgraderingen.

Oslo lufthavns lounge på utland har gjennomgått omfattende oppussing.
Oslo lufthavns lounge på utland har gjennomgått omfattende oppussing. Avinor

OSL Lounge på utland består av to separate områder: OSL Premium lounge for flyselskaper og en OSL Lounge for bankkunder og reisende som ønsker å kjøpe adgang. I løpet av 2024 er det også planlagt en oppgradering av OSL Premium lounge.

I løpet av februar og mars gjennomgikk OSL loungen en vesentlig oppgradering. Det er Metropolis arkitektur & design v/Kathrine Langfeldt Wangsmo som har satt sitt preg på oppgraderingen. Det nye uttrykket er inspirert av det nordiske og antall sitteplasser har økt fra 75 til 150 gjennom effektiv bruk av ulike sitteområder som ikke går på bekostning av komforten. Den nye møbleringen har gjort at loungen føles luftigere enn tidligere og totalt dekker disse to loungene 751m2 av terminalens arealer, der OSL loungen står for 505m2 av disse.

Katie Eriksen, Driftssjef Lounge i SSP på Oslo lufthavn, beskriver den nyoppussede OSL loungen på utland som et sted der de reisende vil føle seg hjemme. Enten man er på reise i forbindelse med jobb eller ferie er OSL lounge et ypperlig sted å tilbringe ventetiden. — Den luftige atmosfæren i den nyoppussede OSL lounge passer utmerket enten du ønsker å fylle ventetiden på Oslo lufthavn med litt effektiv kontortid eller bare trenger et pusterom der du kan senke skuldrene. Målet vårt er å skape et sted der alle reisende skal føle seg velkomne.

Alle har tilgang
Kortholdere med toppstatus fra American Express Nordic har fri tilgang til OSL lounge, men alle reisende er velkomne til å kjøpe inngang til 400 kroner såfremt de har en gyldig billett til utlandet fra Oslo lufthavn den aktuelle dagen. Norske bankkunder vil også ha tilgang til loungen dersom det foreligger en avtale knyttet opp mot Lounge Key, det samme gjelder for kunder som har Dragon Pass.

Mat- og drikkeutvalget tilpasses gjennom døgnet, fra typisk nordisk frokost om morgenen til varme retter utover dagen. – Vi har også snacks, kjeks, chips, vafler og et utvalg av drikkevarer som kaffe, jus, te, brus, øl og vin, legger Eriksen til.

https://avinor.no/flyplass/oslo/planlegg-reisen/lounge/

Bilder

OSL-loungen er åpen for alle som ønsker å benytte seg av den og har fått økt kapasitet.
OSL-loungen er åpen for alle som ønsker å benytte seg av den og har fått økt kapasitet.
Last ned bilde

Avinor har ansvar for 43 statlig eide lufthavner, og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen - og Norge sammen med verden.

Avinor er en drivkraft i miljøarbeidet i luftfarten og en pådriver for å redusere de samlede klimagassutslippene fra norsk luftfart. Selskapet har en ledende rolle i arbeidet med utvikling av el-fly, og leveranse av biodrivstoff til fly.

Avinor bidrar hvert år til 50 millioner sikre og effektive flyreiser. Om lag halvparten av disse er til og fra Oslo lufthavn.

Rundt 2.800 medarbeidere har ansvar for å planlegge, bygge ut og drive et samlet lufthavn- og flysikringssystem. Avinors virksomhet finansieres gjennom luftfartsavgifter og kommersiell virksomhet på flyplassene.

- Avinors offentlige journal

Følg pressemeldinger fra Avinor

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Avinor på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Avinor

Første kvartal 2024: God dialog med eier for å sikre bærekraftige finansielle rammebetingelser14.5.2024 08:49:52 CEST | Pressemelding

-Tiltak for å forbedre inntekter og resultat står høyt på konsernets agenda, og Avinor arbeider kontinuerlig med å optimalisere kostnadene i den løpende driften. Det er god dialog med eier for å sikre Avinor bærekraftige finansielle rammebetingelser for fremtiden, sier Abraham Foss, konsernsjef i Avinor. I første kvartal 2024 reiste totalt 10,8 millioner passasjerer via Avinors lufthavner, som er en økning på 3,5 prosent sammenliknet med samme periode i 2023. Passasjerveksten for utenlandstrafikk har vært på 11,1 prosent, mens innenlandstrafikken har gått ned med 0,7 prosent. Selv om antallet passasjerer har gått opp i 2024 er det nedgang i antallet flybevegelser. Antallet passasjerer per flygning er dermed økende.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye