Atea

Hvor sikre er trønderske virksomheter i en urolig verden?

Del

Atea inviterer til sikkerhetskonferanse i Trondheim tirsdag 23. april. Møt Norges fremste sikkerhetseksperter og verdens fremste teknologi-leverandører som jobber hver dag for å sikre Norge. Atea lanserer en fersk sikkerhetsrapport om hvordan det står til med IT-sikkerheten i norske virksomheter.

Thomas Tømmernes, IT-sikkerhetssjef i Atea Norge
Thomas Tømmernes, IT-sikkerhetssjef i Atea Norge

Tid: 23. april, kl. 08:30-15:30 
Sted: Scandic Lerkendal 
Program: https://www.atea.no/arrangementer/2024/sikkerhetsdagene-2024/ 

Vi står overfor stadig økende trusler som kan ramme Norge der det er mest sårbart. IT-sikkerheten i norske virksomheter er under press, og at det haster med å implementere nødvendige tiltak. Derfor har vi gleden av å invitere til Atea Sikkerhetsdag i Trondheim, en dag full av kompetanse- og erfaringsdeling.  

Noen høydepunkter 

  • Er norske virksomheter forberedt på dagens trusselbilde? Vi lanserer sikkerhetsrapporten «Bevissthet og beredskap». Atea har utført en fersk spørreundersøkelse hvor vi har kontaktet 800 norske virksomheter, og tatt temperaturen på hvor godt forberedt virksomhetene er på digitale trusler. 
  • «Hacket, hva nå?» med John Christian Ryjord, IKT-sjef i Norgeshus.
  • Møt folka som avverger angrep. Hør erfaringer fra hendelseshåndtererne i Atea Incident Resonse Team (IRT). I 2023 håndterte de i underkant av 400 sikkerhetshendelser, en økning på 400 prosent sammenlignet med året før.  
  • Bli mer motstandsdyktig. Gründeren Veronica Tisløv-Rømo deler konkrete eksempler på hvordan vi kan bli mer motstandsdyktig for stress og ivareta en god work-life balanse.  
  • Sammen sikrer vi Norge. Thomas Tømmernes, IT-sikkerhetssjef i Atea, har 20 års erfaring fra sikkerhetsbransjen og deler hvorfor samarbeid må til for å sikre Norge. 
     

Foredragsholderne er tilgjengelig for intervju. 

Ta kontakt på e-post om du ønsker å melde deg på.  

Om Atea Sikkerhetsdager 

  • En av Norges største fagsamlinger for IT-sikkerhetskompetanse.
  • Arrangeres i syv norske byer, fra 23. april til 18. juni.
  • Møt landets fremste eksperter på IT-sikkerhet.
  • Lansering av fersk sikkerhetsrapport «Bevissthet og beredskap»
  • Tilgang til verdens ledende teknologiselskaper som Apple, Microsoft, IBM og Cisco.

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om oss

Atea er et ledende IT-selskap i Norden og Baltikum med mer enn 7000 medarbeidere. I Norge er vi rundt 1750 medarbeidere fordelt på 23 kontorer fra Alta i Nord til Kristiansand i Sør.

Følg pressemeldinger fra Atea

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Atea på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Atea

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye