Randstad

Dfind kåret til Årets Rekrutteringsbyrå 2024

Del

Dfind er kåret til Årets rekrutteringsbyrå for 2024 på The Hunt, Schibsted og Finn.no sin store årlige kåring. Selskapet vant prisen også i 2020, og har som eneste aktør vært nominert i en eller flere kategorier i samtlige 7 år The Hunt har eksistert.

Dfind mottok prisen som Årets Rekrutteringsbyrå 2024 under eventet på The Hub i Oslo
Dfind mottok prisen som Årets Rekrutteringsbyrå 2024 under eventet på The Hub i Oslo

Prisen ble delt ut foran en fullsatt sal i The Hub i Oslo, og for første gang ble også arrangementet streamet til både Sverige og Finland. De ble delt ut flere priser under eventet, men den gjeveste prisen som årets byrå ble spart til slutt, og det var til stående applaus fra resten av salen at Dfind kunne ta i mot utmerkelsen nok en gang. 

I sin begrunnelse pekte juryen spesielt på tre områder der Dfind har utmerket seg.

Pådriver for et likeverdig arbeidsliv: Selskapet har gjort en innsats for å skape vekstmuligheter for alle, uavhengig av bakgrunn, og å sikre mangfold, inkludering og tilhørighet i alle sine prosesser.

Innovasjon i rekruttering: Bruken av kunstig intelligens for å nøye matche kandidaters kompetanse med riktige oppdrag, samt en systematiske forbedring av kvalitet på stillingsannonser

Metodisk inkludering: Dfind har lagt stor vekt på kursing i inkluderende språkbruk, optimaliserte kravlister og fjernet søknadsbrev for å senke barrierene for søkerne.

En trygg samarbeidspartner

- En seier her i dag er jo også en ekstra bekreftelse til våre samarbeidspartnere at vi tar utfordringene i dagens arbeidsliv på alvor. Vi scorer svært godt på både innovasjon og mangfold, noe jeg mener viser at vi har fokus på de rette områdene som skal til for å formidle kompetanse og ekspertise i et krevende marked, sier Beathe Knudstad-Lopez, direktør i Dfind.

- Arbeidsmarkedet har vært i endring over tid. Dette kommer til å vedvare, og Dfind skal fortsette å legge til rette for at våre kandidater får utnyttet sitt potensial og at våre kunder oppnår sine mål gjennom rett kompetanse, ved å bistå de i kampen om de beste hodene.

Lagspillere

Selskapets medarbeidere har tidligere både vært nominerte og vunnet som enkeltpersoner, blant annet i kategorien årets rekrutterer. Det å få en utmerkelse som kan deles med alle ansatte oppleves derimot som ekstra spesielt

- Vi er overveldet av å vinne som et lag; det å ta hjem gullet i kategorien 'Årets rekrutteringsbyrå' føles fantastisk, sier Janne Kristiansen, National director for Dfind. 

- Jeg er utrolig stolt av vårt team og takknemlig for tilliten våre kunder viser oss, ved å la oss bidra i arbeidet med å forvalte deres viktigste kapital - det menneskelige. 

Nøkkelord

Kontakter

Om Dfind

Dfind er en strategisk kompetansepartner for norsk næringsliv. Vi er et konsulent- og rådgivningsselskap som rekrutterer ledere og spesialister. Vi tilbyr også konsulentutleie og organisasjonsutvikling. Med over 20 år i det norske markedet har vi spesialisert oss på å hjelpe bedrifter og ledere med å finne og forvalte den viktigste kapitalen i dagens omskiftende arbeidsliv, nemlig den menneskelige.

I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Nord-Norge. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.

Les mer om oss på www.dfind.no

Følg pressemeldinger fra Randstad

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Randstad på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Randstad

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye