HydrogenPro

HydrogenPro ASA: Sikrer strategisk investering på 82,7 Millioner kroner fra ANDRITZ AG

Del

11. April 2024 - HydrogenPro ASA (OSE: HYPRO): HydrogenPro ASA  har sikret 82,7 millioner kroner i ny egenkapital gjennom en rettet emisjon til ANDRITZ AG, en internasjonal teknologiprodusent børsnotert i Wien, og et ledende selskap knyttet til grønne hydrogenfabrikker og løsninger.

Jarle Dragvik, Adminstrerende Direktør i HydrogenPro ASA
Jarle Dragvik, Adminstrerende Direktør i HydrogenPro ASA

HydrogenPro satte en ny strategisk retning i August 2023 ledet av Adm. Dir. Jarle Dragvik: 1) Øke tilstedeværelsen i USA og 2) søke strategiske partnerskap og alternativ finansiering noe selskapet  leverer på. Først gjennom etablering og utvikling av en salgsorganisasjon i USA, dernest gjennom denne strategiske investeringen gjort av selskapets partner ANDRITZ.

Jarle Dragvik, Adm. Dir i HydrogenPro kommenterer: «Vi er glade for å styrke partnerskapet med ANDRITZ etter hvert som vi gjennomfører vår visjon om å levere grønne hydrogenløsninger globalt. De bringer verdifull industriell ekspertise som en av de ledende aktørene innen grønnne hydrogenfabrikker og løsninger. Takket være ANDRITZ og deres EPC (Engineering, Procurement and Construction) kapasitet, vil HydrogenPro sammen med ANDRITZ oppnå totale helehetsleveranser som mange av våre kunder forventer. Jeg har vært aktivt engasjert i samarbeidet med ANDRITZ de siste ni måneder og tror dette setter oss i en god posisjon til å fortsatt utvikle HydrogenPro i samsvar med vår strategi»

Lenker

Om HydrogenPro ASA:

HydrogenPro er et teknologiselskap som produserer høytrykks alkaliske elektrolysører for produksjon av grønt hydrogen. Alle er sertifisert etter standardene ISO 9001, ISO 45001 og ISO 14001. Selskapet ble grunnlagt i 2013 av gründere med bakgrunn fra elektrolyseindustrien, som ble etablert i Telemark av Norsk Hydro i 1927. Vi er et erfarent ingeniørteam av ledende industrieksperter, som trekker på enestående erfaring og ekspertise innen hydrogen og fornybarindustrien.

Følg pressemeldinger fra HydrogenPro

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra HydrogenPro på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra HydrogenPro

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye