Norges Svømmeforbund

Til helgen er det klart for Bergen Swim Festival

Del

Bergen Swim Festival, arrangeres i AdO arena 12.-14.april 2024. På plass er internasjonale toppsvømmere, sammen med hele Norgeseliten.

Kim Pedersen / NSF

Bergen Swim Festival (BSF) melder om ny rekord deltagere. Hele 950 deltagere stiller til start i AdO Arena.

BSF ønsker å invitere til pressekonferanse på Ado Arena. Det vil bli avholdt med mingling og påfølgende pressekonferanse fra kl 18.00 torsdag 11. april, der de gir et innblikk i årets arrangement, møte profilene, samt svare på spørsmål fra presse og fans.

For mer informasjon henviser vi til Bergen Swim Festival sin pressemelding nedenfor. 

Nøkkelord

Kontakter

Dokumenter

Om oss

Norges Svømmeforbund er et særforbund i Norges Idrettforbund, som organiserer grenene svømming, stup, vannpolo, synkron og open water. Forbundet ble stiftet i 1910 og har i dag ca. 70.000 medlemmer i 290 klubber over hele landet.

Norges Svømmeforbund er en organisasjon som skal arbeide for at alle mennesker gis muligheter til å utøve svømmeaktivitet ut fra sine ønsker og behov.

Norges Svømmeforbund skal være en positiv verdiskaper for individ og samfunn, og en ledende organisasjon for å fremme svømmeaktiviteter og livredning. Norges Svømmeforbunds arbeid skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd.

Følg pressemeldinger fra Norges Svømmeforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Svømmeforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Svømmeforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye