XPENG Norge

Bil i Nord representerer nå XPENG i Nord-Norge på flere lokasjoner – snart er nyheten XPENG G6 på plass

Del

Bil i Nord startet i 2023 salget av XPENG hos sin lokasjon i Tromsø, hvor det også er utlevering og service. Nå åpner Bil i Nord et fullforhandler-anlegg i Bodø samt at kunder vil kunne få service og utlevering ved Bil i Nords lokasjoner i Svolvær, Mo i Rana og Harstad.

Daglig leder hos Bil i Nord, Thor Drechsler
Daglig leder hos Bil i Nord, Thor Drechsler

XPENG G6 er på besøk hos Bil i Nord Tromsø 4. mai 

XPENG går nå inn i en ny fase hvor Bil i Nord vil representere merket ved flere lokasjoner. Hos Bil i Nord i Bodø er det mulig å både se, prøvekjøre og kjøpe de testvinnende bilene XPENG P7 og XPENG G9. I tillegg til disse modellene vil XPENG G6, merkets nye mellomklasse-SUV, være på besøk i Tromsø 4. mai og på permanent basis fra høsten av. Denne modellen er det knyttet høye forventninger til. 
 
Endelig er XPENG på plass i Nord-Norge 
Ankomsten hos Bil i Nord gjør at XPENG for første gang er representert nord for polarsirkelen. Det er en milepæl både for merket og den nye forhandleren. Thor Drechsler som er eier av Bil i Nord, er svært fornøyd med å ha XPENG på plass hos dem. 

– Det er utrolig stas at de svært konkurransedyktige bilene fra XPENG endelig er på plass i Nord-Norge, og at merket nå er tilgjengelig for lokale kjøpere i Nord-Norge. Nå som vi vet at både premium-SUV'en XPENG G9 og sportssedanen XPENG P7 har prestert så godt som de gjorde i NAF sin rekkeviddetest, og at svært konkurransedyktig XPENG G6 snart er på plass i lokalene, kommer det til å være mange nysgjerrige kunder fremover. Da er det veldig gøy at vi nå kan tilby kundene våre neste generasjon elbiler i form av høyteknologiske modeller fra XPENG, sier Thor. 

Et viktig skritt for å gjøre den norske bilparken grønnere 

For XPENG er Nord-Norge et veldig viktig marked. For å lykkes med å kutte de lokale utslippene i de sårbare nordområdene, må flere nordlendinger velge elbil når de kjøper ny bil. Når XPENG nå er på plass hos Bil i Nord er målet å gjøre elbil aktuelt for de som tidligere har følt at elbil ikke passer deres livsstil. 

– Nordmenn er best i verden til å velge elbil når de skal kjøpe ny bil, men frem til nå har elbiler dessverre vært et storbyfenomen. Nå som XPENG får en sterk tilstedeværelse i Nord-Norge håper vi at vår kombinasjon av lang rekkevidde, høy ladehastighet, og konkurransedyktig pris vil sørge for at langt flere nordlendinger velger utslippsfritt når de skal kjøpe ny bil. Det blir et viktig skritt i retningen av å kutte de lokale utslippene til den norske bilparken. Det er veldig stas at XPENG kan bidra til dette, uttaler norgessjef i XPENG, Claes Persson.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Nye XPENG G6 er på besøk hos Bil i Nord Tromsø 4. mai
Nye XPENG G6 er på besøk hos Bil i Nord Tromsø 4. mai
Last ned bilde

Om oss

XPENG Motors er en av Kinas ledende selskaper innen smarte elektriske biler. Selskapet designer, utvikler, produserer og selger smarte elbiler som er sømløst integrert med ny teknologi som AI og avanserte førerassistenter. XPENG har satset på en egen utviklingsavdeling og intelligent produksjon for å gi sine kunder en bedre mobilitetsopplevelse. I dag jobber ca. 50 % av de over 10.000 ansatte med utvikling og intelligente løsninger. Ledende eksperter fra internett-, bil- og teknologibransjen har gått sammen i ledelsen, med et åpent tankesett og en langsiktig sektorovergripende visjon. XPENG skal skape smarte elektriske biler bygd på teknologi og data, og forme fremtidens mobilitetsopplevelse. XPENG er tilstede med egen organisasjon i Norge og har lansert elbilene G3 og P7. Norge er det første markedet i Europa hvor XPENG har etablert seg.

Følg pressemeldinger fra XPENG Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra XPENG Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra XPENG Norge

Oppdatert XPENG G9 tilbyr nye, smarte løsninger og økt nyttelast15.5.2024 09:00:00 CEST | Pressemelding

Den romslige og smarte elektriske vinneren av Folkets Favoritt-kategorien i Årets Bil-kåring, XPENG G9, får nå en fornyelse som gjør livet enda mer behagelig for sjåføren. Modellen som kan hurtiglade med opptil 300 kW takket være 800V-teknologi, blir nå enda mer brukervennlig ved at den oppdaterte modellen tilbyr trådløs Apple CarPlay og Android Auto. Dette gir XPENG-eiere enda mer frihet til å bruke sine favorittapper underveis. I tillegg kommer det en rekke forbedringer i interiøret, og ekstra gledelig for norske kunder er det at den maksimale nyttelasten har blitt økt. Bilen forventes å være tilgjengelig hos de norske agentene til høsten.

Nye XPENG G6 er årets mest spennende elbil-utfordrer – får norgespremiere 11. april på SHE Conference i Oslo Spektrum2.4.2024 11:30:59 CEST | Pressemelding

Oslo, 2. april 2024 XPENG følger opp suksessen XPENG G9 med en helt ny modell på det norske markedet: XPENG G6. Den elektriske, høyteknologiske, coupé-SUVen sikter seg inn mot det populære mellomstore SUV-segmentet. Med dette fyller XPENG et viktig segment i sin portefølje, og forventningene er høye. XPENG G6 har det som skal til for å bli en storselger i Norge, med en vinnende kombinasjon av konkurransedyktig pris og ledende spesifikasjoner som svært høy ladehastighet (opptil 280 kW) og WLTP-rekkevidde på inntil på 550 km. Bilen får avansert programvareteknologi, i tillegg til god plass, høy komfort og et svært høyt nivå av standardutstyr. Dette fører til at XPENG G6 har alt som skal til for å vinne nordmenns hjerter. Bilen kan velges med to ulike batteripakker og motorer, som gir et valg mellom bakhjulsdrift og Norgesfavoritten firehjulstrekk. XPENGs linjelekre SUV kan bestilles fra mai og vil være på plass hos agentene i løpet av tredje kvartal.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye