Coop Norge

Coops kommentar til Konkurransetilsynets tilleggsvarsel

Del

Coop Norge stiller seg fortsatt fullstendig uforstående til Konkurransetilsynets påstander om brudd på konkurransereglene og det foreløpige tilleggsvarselet om et gebyr på 1,3 milliarder kroner.

– Vi stiller oss fortsatt fullstendig uforstående til påstandene fra Konkurransetilsynet om brudd på konkurransereglene. Dette inkluderer det nye og foreløpig tilleggsvarselet om et gebyr på 1,3 milliarder kroner. Det er en tøff konkurranse i dagligvaremarkedet og bruken av prisjegere har virket positivt på konkurransen. Dette kommer forbrukerne, som eier Coop gjennom medlemskap i ulike samvirkelag, til gode i form av lave priser og godt utvalg. Vi må nå sette oss grundig inn i det nye og foreløpige tilleggsvarselet fra tilsynet og begrunnelsen for dette, sier Ingvill Størksen, direktør for politikk og myndighetskontakt i Coop Norge.

Kontakter

Om Coop

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1 250 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken. I tillegg driver Coop ca. 120 byggevarehus i kjedene Obs BYGG og Coop Byggmix. Coop har også flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, for eksempel elektro. Coop eies av kundene gjennom deres medlemskap i deres lokale samvirkelag. Coop har i dag over 2,1 millioner medlemmer. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge som administrerer og drifter alle fellesoppgaver for lagene.

Følg pressemeldinger fra Coop Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Coop Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Coop Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye