Nye Opel Frontera: Kompakt og romslig

Del

Opel starter modelloffensiven for 2024 med de første bildene av sin nye elektriske kompakt-SUV: Opel Frontera.

Med kompakte ytre mål kombinert med et funksjonelt og romslig interiør, vil den nye elektriske SUVen fra Opel gi enda flere kunder muligheten til å kjøre en ny elektrisk familiebil.

- Med sin kombinasjon av robust design, romslighet og smarte løsninger sammen med en svært konkurransedyktig pris, tror vi Opel Frontera vil ta plass i en del av markedet der kundene så langt har hatt et begrenset antall modeller å velge mellom, sier merkesjef for Opel hos Bertel O. Steen, Reidar Holtedahl.

Bildene av nye Frontera viser den nye blitzen på plass i den karakteristiske Vizor-fronten, noe som tydelig binder den sammen med resten av Opel-familien.

Mindre forstyrrelser

Det moderne utseendet fortsetter i interiøret hvor smart design bidrar til plass og praktiske løsninger. Den heldigitale Pure Panel-cockpiten fra Opel er utstyrt med to 10-tommers skjermer. Opel følger konsekvent filosofien om maksimal komfort med minimal distraksjon, med en renere brukeropplevelse for å unngå enhver form for digitalt stress.

Frontera fortsetter Opels satsing på seter og sittekomfort. Intelli-Seat-funksjonen i forsetene har en spalte som letter trykket på halebeinet og sikrer enestående komfort selv under lange reiser.

Imponerende plass

Til tross for at nye Opel Frontera er en kompakt SUV i B-segmentet, imponerer den med 460 liter bagasjerom, og legger du ned setene øker kapasiteten til 1600 liter. Rails og en taklast på over 200 kilo gir mulighet for å ta med  taktelt, kajakker eller andre ting som familien trenger på tur.

Store oppbevaringsrom innvendig gir plass til alt fra nettbrett til sekker og bæreposer. I baksetet finnes det selvsagt rikelig med lademuligheter og integrerte smarttelefonlommer i ryggstøttene til forsetene. 

Nye Frontera er designet og utviklet i Rüsselsheim med en kjørekarakteristikk som gjør at den trives like godt i byen, som ute på landeveien eller tysk autobahn.

Nye Opel Frontera er ventet til Norge etter sommeren.

Kontakter

Bilder

Stellantis er en del av Bertel O. Steen AS og er importør av merkene Alfa Romeo, Fiat, Peugeot, Citroën, Jeep, DS og Opel til Norge.

Bertel O. Steen overtok Opel-importen 1. desember 2018. Opel er en av de største europeiske bilprodusentene og ble startet av Adam Opel i Rüsselsheim, Tyskland i 1862. Selskapet startet bilproduksjon i 1899.

I august 2017 ble Opel en del av Groupe PSA som i 2021 sammen med FCA dannet Stellantis. Sammen med sitt britiske søstermerke Vauxhall, er selskapet representert i mer en 60 land over hele verden. Opel er i implementeringen av sin elektrifiseringsstrategi for å møte kundenes krav til bærekraftig mobilitet. Innen 2024 skal alle Opel-modeller være tilgjengelig i en elektrifisert variant og fra 2028 skal alle Opels modeller i Europa være elektriske.

Følg pressemeldinger fra Stellantis Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Stellantis Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Stellantis Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye