Volkswagen Nyttekjøretøy

Nå kommer oppgradert Volkswagen ID. Buzz Cargo med firehjulstrekk

Del

Volkswagen ID. Buzz Cargo har etablert seg som Norges mest solgte varebil. Nå kommer Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul i oppgradert versjon med vesentlig mer effekt, mer utstyr og 4MOTION firehjulsdrift.

Volkswagen ID. Buzz Cargo
Volkswagen ID. Buzz Cargo

I 2023 ble en elektrisk varebil for første gang det mest solgte nyttekjøretøyet under 3,5 tonn, og den bragden var det Volkswagen ID. Buzz Cargo som sto for. Hele 3.407 biler ble registrert i 2023, og til nå er nesten 5.500 biler registrert av den populære varebilen i Norge.

Nærmer seg salgsstart
ID. Buzz Cargo har nå blitt oppgradert. Det betyr mer effekt, mer utstyr og at ID. Buzz Cargo blir tilgjengelig med 4MOTION firehjulstrekk.

- Vi har nylig åpnet for bestilling av oppgraderte ID. Buzz Cargo, og etter sommeren 2024 vil vi åpne for bestilling av vår populære varebil også med 4MOTION firehjulstrekk. Vi vet at firehjulstrekk er noe norske kunder setter pris på, og vi forventer stor interesse for bilen, sier Fredrik Matheson, direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy.

Betydelig mer effekt
Oppgraderte ID. Buzz Cargo har større batteripakke og større motor, noe som gjør at effekten øker betydelig fra 204 hestekrefter til 286 hestekrefter for varianten med tohjulstrekk, og til hele 340 hestekrefter for 4MOTION-utgaven. Begge utgavene vil også ha et dreiemoment på kraftige 550 newtonmeter, og i tillegg få økt tilhengervekt.

I oppgraderte ID. Buzz Cargo er også både forvarming av batteriet og forbedret ladehastighet på plass.

- Dette gjør at ladestoppene blir enda mer effektive, noe som er viktig for våre kunder som i stor grad bruker bilen i sitt arbeid, sier Matheson.

Mer og oppgradert standardutstyr
Oppgraderte ID. Buzz Cargo kommer med ID. software 5.2 og forbedret infotainment-skjerm som nå måler 12,9 tommer. Standard utstyrsnivå er også økt sammenlignet med tidligere modell, og blant annet er nå både intelligent hastighetsassistent, trafikkskiltgjenkjenning og Lane Assist på plass. Det er også Førerassistentpakke, som blant annet inkluderer blindsoneassistent med rear traffic alert og utstigningsvarsel. Bilen kan også leveres med varmepumpe som tilvalg.

- Dette gjør at det meste er på plass for at Volkswagen ID. Buzz Cargo skal fortsette å være Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul, avslutter Matheson.

Både diesel og elektrisk i porteføljen
Volkswagen Nyttekjøretøy selger både fossile og elektriske biler, og modellutvalget består i tillegg til helelektriske ID. Buzz av Caddy Cargo, Crafter og Amarok. I tillegg kommer Transporter i ny utgave som vil bli tilgjengelig med både diesel-motor og elektrisk drivlinje.

Kontakter

Bilder

Volkswagen ID. Buzz Cargo
Volkswagen ID. Buzz Cargo
Last ned bilde
Volkswagen ID. Buzz Cargo
Volkswagen ID. Buzz Cargo
Last ned bilde
Volkswagen ID. Buzz Cargo
Volkswagen ID. Buzz Cargo
Last ned bilde

Lenker

Følg pressemeldinger fra Volkswagen Nyttekjøretøy

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Volkswagen Nyttekjøretøy på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Volkswagen Nyttekjøretøy

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye