Slik får du bedre relasjoner

Del

I Din lommeterapeut gir TikTok-personlighet Dr. Annie Zimmerman råd om hvordan du kan bygge bærekraftige vennskap og kjærlighetsforhold og ta eierskap til din mentale helse.

Hver dag møter psykoterapeut Dr. Annie Zimmerman klienter i sin private London-praksis. Mange av dem har de samme spørsmålene: Hvorfor får jeg ikke sove? Hvorfor fortsetter jeg å gå tilbake til et dårlig forhold? Hvorfor mistet jeg besinnelsen? Hva er galt med meg?

Faktum er at ingenting er galt med dem. Det er bare det at de stiller seg selv feil spørsmål. 

Tidligere traumer

I Din lommeterapeut hjelper Dr. Zimmerman leserne med å dykke ned i fortiden for å identifisere gamle, lite produktive mønstre og lære dem hvordan de kan låse opp nåtiden. Boken kombinerer praktiske verktøy med anekdoter hentet fra terapirommet, og forklarer komplekse psykologiske konsepter på en forståelig måte. 

Alt handler nemlig om å lære å stille de riktige spørsmålene. En briljant verktøykasse for dem som ønsker å bryte fri fra tidligere mønstre og omfavne et liv med god selvfølelse og tilknytning.

Om forfatteren

Dr. Annie Zimmermann er psykoterapeut og TikTok-personlighet, som jobber med klienter fra en psykodynamisk tilnærming. Hun har doktorgrad i psykologi.

Hennes ekspertise er hvordan klienters tidlige liv kan bidra til unyttige mønstre i voksen alder. For tiden bor hun i London, hvor hun driver sin private praksis. Du kan følge henne på TikTok og Instagram @your_pocket_therapist.

Din lommeterapeut lanseres 19. april. Ta kontakt for anmeldereksemplar og intervju. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Din lommeterapeut lanseres 19. april.
Din lommeterapeut lanseres 19. april.
Last ned bilde
Dr. Annie Zimmerman. Foto: Robin Silas Christian
Dr. Annie Zimmerman. Foto: Robin Silas Christian
Last ned bilde

Følg pressemeldinger fra Bonnier Norsk Forlag

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Bonnier Norsk Forlag på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bonnier Norsk Forlag

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye