Paramount

Se finalen på Paradise Hotel gratis på Pluto TV i kveld

Del

Den siste sesongen av Paradise Hotel har vært spekket med intriger, drama og romanser. I kveld kan du se finaleepisoden på Viaplay og Pluto TV og se hvem som vinner.

Årets sesong av Paradise Hotel har vært ledet av av Andreas «Tix» Haukeland, og dronningen av Paradise Hotel, Triana Iglesias. Til sammen 17 deltagere, noen kjente og andre helt nye ansikter, har spilt spillet i luksuriøse omgivelser i Mexico.

Sesongen, som nå er inne i sin tiende uke, er blitt svært godt mottatt av fansen, og spenningen og intrigene vil holde seg på toppnivå helt til siste slutt.

I dag, onsdag 3. april, skal det endelig avgjøres hvem som stikker av med premiepotten på 500.000 kroner. I finalen er det to par som kjemper om seieren, Johannes og Helin vs Mario og Lotte. Finaleepisoden ser du som alltid på Viaplay. Nytt av i år er at finalen også er tilgjengelig helt gratis på Pluto TV fra kl. 22.00 på finaledagen.

Årets deltagere har vært og er: Helin Moe, Lotte Reinholdtsen, Bendik Hay Rognes, Fannar Thor Heiduson, Amalie Therese Augustyniak Lund, Sondre Bøhler Skulbørstad, Mario Marcelino Riera, Aurora Hellerud Gude, Emelie Åsa Kristina Markusdotter Bergström, Johannes Magnussen, Karl Weihe, Maryann Noor Risbøl, Ferdinand Rygh, Naomi Aretha-Sue Oseki, Martine Sjøhaug, Erlend Storvig og Dina Cumurija.

Paradise Hotel-finalen kan ses på Viaplay og gratis «on demand» på Pluto TV fra kl. 22 på finaledagen onsdag 3. april.

Om Pluto TV

Pluto TV, et Paramount-selskap, er en ledende gratis strømmetjeneste som leverer hundrevis av live lineære kanaler og tusenvis av titler on-demand til et globalt publikum. Den Emmy-prisbelønte ® tjenesten kuraterer et mangfoldig utvalg av kanaler, i samarbeid med over 400 internasjonale medieselskaper, og tilbyr et bredt utvalg av sjangre, språk og kategorier med filmer, TV-serier, sport, nyheter, livsstil, innhold for barn og mye mer. Pluto TV kan enkelt nås og strømmes på tvers av mobil-, nett- og tilkoblede TV-enheter. Pluto TV

har hovedkontor i Los Angeles, og kanalens voksende internasjonale fotavtrykk strekker seg over fire kontinenter og over 35 markeder.

Kontakter

Følg pressemeldinger fra Paramount

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Paramount på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Paramount

Se Barcelonas Graham Hansen og Syrstad Engen i El Clásico – gratis på Pluto TV22.3.2024 14:08:18 CET | Pressemelding

Vi minner om at nordmenn kan se Real Madrid mot Barcelona i Spanias gjeveste fotballoppgjør, El Clásico, søndag 24. mars kl. 17.50 – gratis på «DAZN Women's Football Channel» på Pluto TV. I spillerstallen til Barcelona finner vi også blant annet de norske stjernespillerne, Caroline Graham Hansen og Ingrid Syrstad Engen som gjør denne kampen ekstra spennende for fotball-ivrige nordmenn! Om Pluto TV Pluto TV, et Paramount-selskap, er en ledende gratis strømmetjeneste som leverer hundrevis av live lineære kanaler og tusenvis av titler on-demand til et globalt publikum. Den Emmy-prisbelønte ® tjenesten kuraterer et mangfoldig utvalg av kanaler, i samarbeid med over 400 internasjonale medieselskaper, og tilbyr et bredt utvalg av sjangre, språk og kategorier med filmer, TV-serier, sport, nyheter, livsstil, innhold for barn og mye mer. Pluto TV kan enkelt nås og strømmes på tvers av mobil-, nett- og tilkoblede TV-enheter. Pluto TV har hovedkontor i Los Angeles, og kanalens voksende internasjo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye