Universal Music Norge

Astrid S annonserer nær låt om vennskap: «Oh Emma»

Del
Alvin Santos

Astrid S annonserer sin tredje singel i år, Oh Emma – ute 5. april!

Med «Oh Emma» er Astrid S nå klar til å ta fansen med på en personlig reise tilbake i tid. Låten reflekterer over hvordan nære relasjoner endres med tiden og iblant falmer helt, noe som mange kan oppleve som en del av det å bli voksen. Den omfavner nostalgien ved å se tilbake på gode minner, men likevel det å innse at et kapittel er lukket: 

«Jeg har flyttet mye siden jeg var 15 år, så jeg har hatt mange korte vennskap i mine formative år, som har vært vanskelige å opprettholde. Oh Emma er en sang om å vokse fra hverandre. Det skjer med alle – noen ganger føles det bare som om folk gradvis forsvinner fra livet ditt uten av man legger merke til det. En dag våkner man og lurer på hva som skjedde? Den er nostalgisk og minner om fortiden. Det er mange endringer man går gjennom i livet, men de som gjør mest vondt er de du ikke kunne forutse.» – Astrid S 

«Oh Emma» er en nær, nydelig og sårbar låt, med et lydbilde fra Astrid S som utallige lyttere har forelsket seg i. Låten er skrevet i samarbeid med JT Daly (K. Flay, Benson Boone, PVRIS), Emily Falvey (MacKenzie Porter) og Sean Van Vleet og produsert av JT Daly. 

Mer om Oh Emma, Two Hands og kommende musikk: 

Tekstmessig har Astrid funnet ny energi i låtskrivingen og er mer leken enn noensinne. Bilmetaforene florerer og vi cruiser rundt til historier om forelskelse, frihetsfølelse, hjertesorg, begjær og vennskap som tar slutt. Vi stopper innom bensinstasjonen for litt casual linedance. Det er en sterk følelse av at denne musikken, og Astrid selv, leker seg selvsikkert med pop-sjangeren og tar ansvar for sin egen skjebne. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om oss

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, The Weeknd, Alessandra, Ramón, Olivia Rodrigo, Post Malone, Ariana Grande, Dagny, Marstein, Shawn Mendes, The Beatles, Odd Nordstoga, Taylor Swift, The Rolling Stones m.fl.

Følg pressemeldinger fra Universal Music Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universal Music Norge

Ny musikk fra Taylor Swift, Pearl Jam, Hiwa, Cian Ducrot og DJ Snake!19.4.2024 08:55:20 CEST | Pressemelding

Taylor Swift – THE TORTURED POETS DEPARTMENT Hiwa med en siste avskjed til de som ikke er en del av reisen lenger - “Pannekyss” Universal Music og United Stage leter etter Norges nye countrystjerne! Grungelegendene Pearl Jam er i dag ute med albumet Dark Matter. Albumet er produsert av Andrew Watt og er bandets tolvte studioalbum i rekken og første utgivelse siden Gigaton fra 2020. Dark Matter fått gode anmeldelser og flere mener dette er bandets beste på flere år hvor de går tilbake til sine grunge-røtter! I fjor trakk Pearl Jam seg tilbake til Shangri-La Studios i Malibu hvor de i løpet av tre uker skapte Dark Matter. Med musikalsk innflytelse fra country-, rock-, folk-, pop- og bluegrass-artister er Oklahomas stigende country-stjerne Wyatt Flores klar med EPen Half Life. EPen følger opp fjorårets debut Life Lessons, og har en fot i livet og den andre i døden. Den franske DJ og produsentem DJ Snake har slått seg sammen med mexikanske Peso Pluma på den nye låten “Teka”. DJ Snake fikk

Universal Music og United Stage leter etter Norges nye countrystjerne!19.4.2024 08:30:00 CEST | Pressemelding

Universal Music og bookingbyrået United Stage ser nå etter en countrystjerne mellom 18-30 år som har et brennende ønske om å bli artist, og som synger på norsk. Vi arrangerer auditions, og vinneren går av med en platekontrakt og bookingavtale og opptreden på countryfestivalen i Seljord. "Vi ønsker å fylle det vi anser som et hull i et voksende marked for countrymusikken i Norge, nemlig den neste generasjonen countryartist som synger på norsk" forteller Marie Komissar, A&R director og head of local i Universal Music Norge. Hun fortsetter: "Vi leter etter noen med artistisk x- faktor som på en genuin måte engasjerer med sin musikalske historiefortelling". Steder vi besøker: Elverum, Central Scene, 6. Mai Bø, Kroa, 7. Mai Fredrikstad, St. Croix-huset, 8. Mai Fristen for påmelding er 1. mai Det er en åpen konkurranse, og det er åpent for publikum å komme og heie frem sin favoritt. Dørene åpner kl 18. Det vil være en jury på plass som velge vinner basert på bidragene i de tre byene. I hver

Taylor Swift - THE TORTURED POETS DEPARTEMENT19.4.2024 07:12:16 CEST | Pressemelding

I dag er ventetiden over - Taylor Swift er endelig ute med sitt nye album THE TORTURED POETS DEPARTMENT. Albumet er hennes ellevte studioalbum i rekken og er skrevet og produsert sammen med Jack Antonoff og Aaron Dessner. Taylor annonserte albumet under årets Grammy-utdeling da hun mottok prisen for “Best Pop Vocal Album”. THE TORTURED POETS DEPARTMENT inneholder 16 sanger med samarbeid fra Post Malone og Florence + the Machine. Albumet følger opp hennes Midnights fra 2022 samt reutgivelsene av Speak Now (Taylors Version) og 1989 (Taylors Version). Tracklist : THE TORTURED POETS DEPARTMENT SIDE A Fortnight (feat Post Malone) The Tortured Poets Department My Boy Only Breaks His Favorite Toys Down Bad SIDE B So Long, London But Daddy I Love Him Fresh Out the Slammer Florida!!! (feat Florence + the Machine) SIDE C Guilty as Sin? Who’s Afraid of Little Old Me? I Can Fix Him (No Really I Can) loml SIDE D I Can Do It With a Broken Heart The Smallest Man Who Ever Lived The Alchemy Clara Bow J

Legenden Mark Knopfler ute med nytt album12.4.2024 10:42:53 CEST | Pressemelding

Mark Knopfler er i dag ute med sitt tiende solostudioalbum One Deep River. Albumet inneholder 12 nye låter med hans klassiske gitarspill, poetiske fortellertekster og varme Geordie-vokaltone. Tittelsporet One Deep River gjenspeiler Knopflers dype hengivenhet for elven som renner gjennom hans barndomsby Newcastle. "Crossing the Tyne is always on your mind. It's what you were doing when you were leaving as a youngster and that feeling is always the same every time you do it. You're heading out or you're coming back, and it just connects with your childhood. The power of it doesn't go away", sier Knopfler. One Deep River byr på Knopfler-klassikere hvor han har hentet inspirasjon fra blues, folk, og rock. Albumet ble produsert av Knopfler og hans mangeårige samarbeidspartner Guy Fletcher og ble spilt inn i hans eget British Grove Studios i London.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye