BankID BankAxept tar kontoret til nye høyder

Del

(Oslo, 3. april 2024) Selskapet BankID BankAxept har signert en leieavtale med Entra og vil flytte inn i Posthuset i Oslo. Avtalen har en varighet på ti år og omfatter leie av 4 000 kvadratmeter i Norges høyeste kontorbygg.

I Posthuset kan bedriftens medarbeidere og besøkende gå tørrskodd til tog, flytog, t-bane og taxi. Buss og trikk er mindre enn tre minutters gange fra resepsjonen.
I Posthuset kan bedriftens medarbeidere og besøkende gå tørrskodd til tog, flytog, t-bane og taxi. Buss og trikk er mindre enn tre minutters gange fra resepsjonen. Foto: Knut Neerland - Magent.no

BankID BankAxept har rundt 200 ansatte og er ledende innen betaling, identifisering og kundekontroll i Norden. Selskapet drifter og utvikler de mest brukte tjenestene innen kortbetaling, sikker ID og signering og antihvitvasking.

— Det var viktig for oss å være ved et kollektivknutepunkt, samtidig som vi ønsket kort avstand til våre samarbeidspartnere. Posthuset har alt dette, og vi ser frem til å flytte inn i moderne og fleksible lokaler, sier Øyvind Westby Brekke, daglig leder i BankID BankAxept.

—  Vi er glade for den tilliten BankID BankkAxept viser oss gjennom å inngå en langsiktig avtale og håper og tror de vil finne seg godt til rette hos oss. Posthuset ligger ved Norges største kommunikasjonsknutepunkt, og fra kontorlokalene er det fantastisk utsikt over Oslo, sier Kjetil Hoff, direktør for eiendomsforvaltning i Entra.

Det er forventet at BankID BankAxept er på plass i sine nye lokaler i løpet av desember 2024.

I Posthuset kan bedriftens medarbeidere og besøkende gå tørrskodd til tog, flytog, t-bane og taxi. Buss og trikk er mindre enn tre minutters gange fra resepsjonen. I førsteetasje finnes en stor personalrestaurant, kaffebar og flere møterom. På toppen av Posthuset, 108 meter over gateplan, finnes det dessuten takterrasse med fri tilgang for byggets leietakere.

Nøkkelord

Kontakter

– Stein-Arne Tjore, kommunikasjonssjef i Entra, tlf. 915 39 846, epost: stj@entra.no
– Hege Steinsland, kommunikasjonssjef i BankID BankAxept, tlf 900 12 748, epost: hege.steinsland@bidbax.no

Bilder

Fra Posthuset er det en fantastisk utsikt over Oslo
Fra Posthuset er det en fantastisk utsikt over Oslo
Last ned bilde

Om Entra

Entra er et av Norges ledende selskaper innen forvaltning og utvikling av næringseiendommer. Entra eier og drifter ca. 100 bygg, med et samlet areal på omlag 1,5 millioner kvadratmeter, i Oslo og omegn, Bergen og Trondheim. Entra har en solid kundeportefølje med en høy andel offentlige leietagere. Selskapets forretningsstrategi er å være ledende på kundeopplevd kvalitet, levere lønnsom vekst og å være miljøledende i bransjen.

Følg pressemeldinger fra Entra ASA

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Entra ASA på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Entra ASA

Frivilligheten har fått sitt eget hus i Oslo29.4.2024 08:56:29 CEST | Pressemelding

(Oslo, 29. april 2024) Oslo har fått et etterlengtet kraftsenter for frivilligheten med etableringen av Frivillighetens Hus. Mer enn ti frivillige organisasjoner har, eller er i ferd med, å flytte inn i Christian Krohgs gate 10, som rommer 5500 kvadratmeter med kontorer, møteromssenter, kantine og kafé. Frivillighetens Hus skal også være en arena for arbeidstrening og -inkludering, hvor KFUK-KFUM og Mamas Mat vil bidra til å gi flere unge og innvandrerkvinner en vei inn i arbeidslivet.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye