Person omkommet på Boots Apotek i Arendal

Del

Det er med stor sorg Boots Apotek må meddele at en person har omkommet på et apotek i Arendal.

– Dette er en fryktelig tragedie. Vårt fokus nå er å ta vare på de berørte, pårørende og ansatte, sier administrerende direktør Kathrine Mehlin i Boots Apotek.

Det var kl. 10.29 at Boots Apoteks hovedkontor fikk beskjed om at en ulykke hadde skjedd på Boots Apotek i Arendal som endte med at en person omkom.

– Vi har nå aktivert vårt kriseteam, og et kriseteam er på vei til Arendal, sier Mehlin.

Boots Apotek samarbeider med politiet om videre etterforskning av saken.

Følg pressemeldinger fra Boots Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Boots Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Boots Norge

Vårt eierselskap bytter navn til Cencora30.8.2023 14:30:00 CEST | Pressemelding

30. august bytter vårt moderselskap, som tidligere het AmerisourceBergen, navn til Cencora. Dette er et steg på veien til å bli et sammensveiset, internasjonalt selskap med et helhetlig tjenestetilbud til kunder og samarbeidspartnere. For selskapets norske kunder og samarbeidspartnere blir det ingen forandringer på dette tidspunkt, da navnebytte for vår grossistvirksomhet, som i dag heter Alliance Healthcare Norge AS, ligger noe frem i tid. Boots Apotek vil bestå som i dag under det veletablerte Boots Apotek-navnet.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye