Statskog SF

Friluftslivet får en million

Del

Statskog byr på en million kroner til lag og foreninger for å løfte friluftslivet og folks naturopplevelser. Men da må søknaden inn i løpet av april.

Utsikt fra fjell og midnattsol
Nå kan du søke om støtte til tiltak for friluftsliv og folkehelse Foto: Lars Movik

Støtteordningen «Statskogmillionen» er et ledd i statsforetakets oppdrag med å legge til rette for bærekraftige og helsebringende opplevelser i norsk natur i samarbeid med krefter i friluftslivet landet rundt.

- Ildsjeler og organisasjoner gjør mye verdifullt for å legge til rette for friluftsliv for alle oss andre. Da er det gøy å kunne gi et økonomisk klapp på skuldra til mange små prosjekt i hele Norge, sier kommunikasjonssjef i Statskog, Trond Gunnar Skillingstad.

Søknadsordningen «Statskogmillionen» er åpen for søknader i april via statsforetakets nettsider. Ved tilslag utløses støtte på fem eller ti tusen kroner. 150 prosjekt og tiltak vil få tilsagn om støtte før sommeren i år. Alle tildelinger, retningslinjer og søknadsportal er tilgjengelig på www.statskog.no/statskogmillionen/.

 Siden oppstarten i 2017 har over tusen prosjekt og aktiviteter fått støtte gjennom ordningen.

Kontakter

Trond Gunnar SkillingstadKommunikasjonssjef

91 69 38 26 / 742 13 000

tgs@statskog.no

Bilder

Trond Gunnar Skillingstad, kommunikasjonssjef i Statskog
Trond Gunnar Skillingstad, kommunikasjonssjef i Statskog
Last ned bilde
Utsikt fra fjell og midnattsol
Nå kan du søke om støtte til tiltak for friluftsliv og folkehelse
Last ned bilde

Lenker

Om oss

Statskog SF skal ivareta og utvikle verdier på fellesskapets grunn og er en garantist for allmennhetens tilgang til jakt, fiske og friluftsopplevelser i norsk natur.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye