TUI Norge

TUI først ut med reiser til verdensrommet

Del

TUI tar nå sine reisende til nye høyder - bokstavelig talt. Fra og med 1. april 2025 lanserer reiseoperatøren reiser til verdensrommet. TUI har sett en økende interesse for romturisme og ønsker å gjøre drømmen til virkelighet for folk flest.

Som et ledd  i TUIs overordnede strategi om å utvide produktporteføljen og tilby «Alt en reise kan være», lanserer reiseoperatøren nå romreiser.
Som et ledd  i TUIs overordnede strategi om å utvide produktporteføljen og tilby «Alt en reise kan være», lanserer reiseoperatøren nå romreiser. Foto: TUI

Har du drømt om å gjøre som Neil Armstrong og ta en spasertur på månen?  Det er mulig fra april neste år.

TUI leverer på slagordet "Alt en reise kan være"

Som et ledd  i TUIs overordnede strategi om å utvide produktporteføljen og tilby «Alt en reise kan være», lanserer reiseoperatøren nå romreiser. TUIs nye tilbud er fleksibelt.

Romeventyrene kan tilpasses hver enkelt reisendes behov – enten du er på jakt etter en gruppereise, et soloeventyr eller en romantisk parreise.

– De siste årene har vi utvidet tilbudet vårt betydelig ved å lansere hundrevis av nye destinasjoner, storbyreiser, skiferier, treningsreiser og muligheten til å bare bestille kun hotell med TUI. Nå tar vi neste store skritt gjennom lanseringen av feriereiser til verdensrommet. Dette beviser at det bare er fantasien setter grensen for hva en reise med TUI kan være, sier Anne Mørk-Løwengreen, kommunikasjonssjef hos TUI Norge.

Pakkereiser med ruterakett - ikke romcharter

TUI kommer i første omgang til å tilby reiser til Månen, Venus og Mars. Det er mulig å velge mellom ulike bo- og måltidsalternativer, inkludert All Inclusive for full budsjettkontroll.

Reisene kan bestilles fra våren 2025. Antall avganger styres av etterspørselen , og avreisested og avreisedato tilpasses deretter. Dette er ikke charterreiser, men dynamiske pakkereiser med ruterakett. 

For mer informasjon og bestilling, besøk tui.no/reise/verdensrommet/

– Vi er veldig stolte over å være først ute av turoperatørene i Norge med et slikt tilbud. Nå får også vanlige folk mulighet til å reise til verdensrommet og ikke bare de aller rikeste som Elon Musk, sier Mørk-Løwengreen. 

null
En romreise til den røde planeten, Mars, passer aller best i måneden med samme navn og er perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie. Foto: TUI

Om TUIs nye reisemål i verdensrommet

Månen: er perfekt for deg som ønsker å bruke kortest mulig tid på flyturen. Utforsk månens overflate, og sett dine egne fotspor på et sted langt borte fra det vanlige. Har du med deg eget flagg, så husk at det ikke er lov å la det stå igjen. På månen bor du på storslåtte romhoteller med fantastisk panoramautsikt over jorden.

Venus: er den varmeste planeten i solsystemet. Temperaturen ligger i gjennomsnitt på 460 grader, og risikoen for nedbør er null. Med andre ord midt i blinken for frysepinner fra Norge. Slapp av ved de glitrende syresjøene, der du kan flyte vektløst og glemme hverdagens bekymringer. Ikke glem beskyttelsesdrakt!

Mars: en reise til den røde planeten passer aller best i måneden med samme navn og er perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie. TUI anbefaler å vandre opp til planetens største vulkan, Olympus Mons, for å oppleve den unike soloppgangen. På Mars er himmelen karamellfarget om dagen, mens den får en blå farge ved solnedgang.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Som et ledd  i TUIs overordnede strategi om å utvide produktporteføljen og tilby «Alt en reise kan være», lanserer reiseoperatøren nå romreiser.
Som et ledd  i TUIs overordnede strategi om å utvide produktporteføljen og tilby «Alt en reise kan være», lanserer reiseoperatøren nå romreiser.
Last ned bilde
En romreise til den røde planeten, Mars, passer aller best i måneden med samme navn og er perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie.
En romreise til den røde planeten, Mars, passer aller best i måneden med samme navn og er perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie.
Last ned bilde

Om oss

TUI Nordic  er den ledende reiseoperatøren i Norden. 25 % av de nordiske pakkereisekundene velger TUI.TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly, hotell og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUIfly og Nazar. TUI Nordic er en del av TUI Group, verdens største turistkonsern som er virksomme på om lag 180 destinasjoner verden over. TUI har tatt en hovedrolle i arbeidet med å skape en mer bærekraftig reiselivsnæring.

Følg pressemeldinger fra TUI Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye