Møller Eiendom

Skal spare strøm tilsvarende 130 leiligheter

Del

Nokian Dekk, Vianor og Møller Eiendom har inngått leieavtale om energisparing, hvor målet er å spare store mengder strøm for å spare miljøet. Samtidig betyr dette betydelige investeringer i lokalene i Leiraveien i Lillestrøm.

F.v. Isak Oksvold (Møller Eiendom), Hanne Roll (Vianor), Anders Nagel-Dahl (Nokian Dekk)
F.v. Isak Oksvold (Møller Eiendom), Hanne Roll (Vianor), Anders Nagel-Dahl (Nokian Dekk) Møller Eiendom

Leietakerne Nokian Dekk AS og Vianor AS er opptatt av å kutte strømforbruket, men ønsker samtidig å modernisere driften i tråd med de krav og forventninger som kommer.

«Som to virksomheter i samme internasjonale konsern, merker vi forventinger til en mer bærekraftig drift, blant annet gjennom miljøsertifisering. Vi er derfor glade for å få til et samarbeid med Møller Eiendom om gjennomføring av strømsparetiltak i Leiraveien», uttaler Anders Nagel-Dahl, Senior Manager Supply Chain i Nokian Dekk AS, og Hanne Roll, eiendomssjef i Vianor AS.

Nokian Dekk AS og Vianor AS er leietakere i henholdsvis Leiraveien 17 og Leiraveien 15b i Lillestrøm kommune. Dekkaktørene er begge med på å finansiere prosjektet gjennom sine respektive leieavtaler. Gårdeier Møller Eiendom skal investere om lag 15 millioner kroner i energibesparende tiltak. Tiltakene er ventet å spare 1,3 millioner kilowattimer, tilsvarende det årlige strømforbruket til ca 130 leiligheter.

«Vi er ydmyke for tilliten vi har fått fra våre leietakere om gjennomføring av dette prosjektet. For vår del betyr dette at vi oppnår høyere miljøstandard på våre eiendommer», uttaler Isak Oksvold, direktør for miljø og bærekraft i Møller Eiendom.


Tiltakene som er planlagt gjennomført er blant annet oppgradering av varme- og ventilasjonsanlegg, utskifting av eldre belysning, samt installasjon av SD-anlegg og solceller. Oppgraderingen vil være med på å gi et løft på HMS-siden for de ansatte ved bedre belysning i lagerlokalene og forbedret ventilasjon på kontorene.

«Dette er enkle og kjente løsninger vi er trygge på at vil levere strømkutt i årene som kommer», avslutter Oksvold.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

F.v. Isak Oksvold (Møller Eiendom), Hanne Roll (Vianor), Anders Nagel-Dahl (Nokian Dekk)
F.v. Isak Oksvold (Møller Eiendom), Hanne Roll (Vianor), Anders Nagel-Dahl (Nokian Dekk)
Last ned bilde

Lenker

Om Møller Eiendom

Møller Eiendom skal eie og utvikle fremtidens eiendomskonsepter. Vi drives av djerve ambisjoner og utnytter vår finansielle styrke, erfaring og engasjement til å utvikle gode bygg og byområder. Målsettingen i konsernets vedtatte strategi er å bygge opp en betydelig portefølje av næringseiendom som skal bidra til langsiktig verdiskapning.

Følg pressemeldinger fra Møller Eiendom

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Møller Eiendom på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Møller Eiendom

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye