AF Gruppen

Kristian Thorsrud overtar som leder av AF Håndverk

Del

Thorsrud kommer fra stillingen som finansdirektør i samme selskap og overtar etter Arvid Engebretsen.

Kristian Thorsrud, ny leder av AF Håndverk
Kristian Thorsrud, ny leder av AF Håndverk AF Håndverk

- Jeg er svært tilfreds med at valget falt på en intern kandidat. Thorsrud har gjennom syv år opparbeidet seg betydelig erfaring i våre selskaper og har vist fremragende lederegenskaper, uttaler Engebretsen.  Han vil selv fortsatt inneha en plass i styret og jobbe aktivt med strategi og forretningsutvikling i selskapet.

AF Håndverk består i dag av 14 spesialiserte selskaper som opererer innen ROT-markedet og er landets ledende innen antikvarisk rehabilitering. Selskapene har totalt 750 ansatte og omsatte i 2023 for i overkant av 1,5 MRD.

Kristian Thorsrud ser frem til å lede AF Håndverk videre.

- Jeg takker for tilliten og ser med entusiasme fram til å kunne bidra til fortsatt lønnsom vekst og utvikling i våre flotte selskaper. Med fast ansatte håndverkere, solid fagkompetanse og aktivt eierskap skal vi bygge videre på vår posisjon som bransjeleder innen våre fagfelt på Østlandet, sier Thorsrud.

Nøkkelord

Bilder

Kristian Thorsrud, ny leder av AF Håndverk
Kristian Thorsrud, ny leder av AF Håndverk
Last ned bilde

Følg pressemeldinger fra AF Gruppen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye