HydrogenPro

HydrogenPro ASA tidoblet inntektene i 2023

Del

PORSGRUNN, 22 Mars, 2024 - HydrogenPro ASA rapporterte om en tidobling i sine salgsinntekter , fra 56 MNOK i 2022 til 568 MNOK i 2023. Selskapets EBITDA har også blitt vesentlig forbedret, fra – 105 MNOK til – 36 MNOK.

Administrerende Direktør i HydrogenPro ASA er strålende fornøyd med en tidobling av inntektene i 2023
Administrerende Direktør i HydrogenPro ASA er strålende fornøyd med en tidobling av inntektene i 2023

Basert på av en av de største kontraktene som har blitt inngått i hydrogenindustrien i 2022 til «The Advanced Clean Energy Storage Hub (ACES Delta)» så leverer HydrogenPro sterke resultater i 2023. HydrogenPro ferdigstilte produksjonen og leveransen av 40 elektrolysører i slutten av 2023 og den initielle verdien av kontrakten er i overkant av 50 Millioner USD. ACES Delta er et samarbeid med Chevron New Energies Company og Mitsubishi Power. Det er et verdensledende industriprosjekt som skal produsere, lagre og levere grønt hydrogen for å dekarbonisere hele regionen.

I tillegg rapporterer selskapet om flere andre høydepunkter som det industrielle partnerskapet med den Østeriske Industriselskapet Andritz om å levere elektrolysører til det 100 MW store Salzgitter prosjektet. Selskapet har i også økt sin produksjonskapasitet til 500 MW og ekspanderer i USA og Europa med kontorer både i Duisburg Tyskland og Minneapolis, USA.

Jarle Dragvik, Adm. Dir i HydrogenPro ASA kommenterer: «I 2022 vi viste at vi har en solid forretningsmodell og et godt tilbud til den grønne hydrogenindustrien. I 2023 viste vi vår evne til faktisk å produsere og levere høy kvalitets elektrolysører til det samme, krevende markedet. Disse resultatene gjør oss trygge på at vi vil fortsette å kunne levere essensielle høy-skala elektrolysørteknologi i et voksende og viktig marked.

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om HydrogenPro ASA:

HydrogenPro er et teknologiselskap som produserer høytrykks alkaliske elektrolysører for produksjon av grønt hydrogen. Alle er sertifisert etter standardene ISO 9001, ISO 45001 og ISO 14001. Selskapet ble grunnlagt i 2013 av gründere med bakgrunn fra elektrolyseindustrien, som ble etablert i Telemark av Norsk Hydro i 1927. Vi er et erfarent ingeniørteam av ledende industrieksperter, som trekker på enestående erfaring og ekspertise innen hydrogen og fornybarindustrien.

Følg pressemeldinger fra HydrogenPro

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra HydrogenPro på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra HydrogenPro

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye