Antirasistisk senter

Velkommen til ANTIRASISMENS VERK – 40 år med lys og mørke

Del

I år markerer Antirasistisk Senter sine første 40 år i kampen mot rasisme og diskriminering. Hele Norge inviteres til å feire denne betydningsfulle milepælen gjennom en utstilling som forteller historien om solidaritet, mot og endringsvilje.

Utstillingen "Antirasismens verk" gir et unikt innblikk i organisasjonens omfattende og banebrytende arbeid fra de første redaksjonsmøtene i 1978, og frem til i dag. Den viser dokumenter, bilder, plakater og publikasjoner som forteller historien om vår fortid, og skildrer viktige samfunnsmessige endringer i Norge.

Det vil være et rom for refleksjon over de mange kampanjene, som "Ja til et fargerikt fellesskap», «ikke mobb kameraten min» og "Tea Time" – kampanjen der muslimer inviterer ikke-muslimer til samtale. Besøkende vil bli påmint de som ble ondskapens ofre, men også møte de mange som stod imot da – og som står i mot i dag.

«Antirasismens verk» er som kampen og bevegelsen – åpen for alle.
Skoleklasser og virksomheter kan bestille egen guidet tur og tilrettelagt foredrag.


Dato: 12.APRIL –12.MAI 2024
Sted: GAMLE MUNCH, TØYEN
Åpningstider: Tir-fre: 11:00–17:00. Lør-søn: 12:00–17:00

Vernissage før åpningen: Torsdag 11.april kl 18.00–20.00 inviteres pressen og nære venner. Det blir enkel mat og drikke, slampoesi, musikk, "open mic" og mer.

For mer informasjon og andre spørsmål, send mail til epost@antirasistisk-senter.no

Kontakter

Bilder

Lenker

Om oss

Antirasistisk Senter er en uavhengig stiftelse som arbeider for å bekjempe rasisme og diskriminering i Norge. Antirasistisk Senters visjon er et kulturelt mangfoldig og sosialt rettferdig samfunn.

Følg pressemeldinger fra Antirasistisk senter

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Antirasistisk senter på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Antirasistisk senter

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye