Statens vegvesen

Ferdig i Mastrafjordtunnelen to døgn før tiden

Del

Statens vegvesen avsluttet denne ukes arbeider i Mastrafjordtunnelen to døgn før tiden.

Fra de avsluttede arbeidene i Mastrafjordtunnelen. Foto: Bjørn I Andersen, Statens vegvesen
Fra de avsluttede arbeidene i Mastrafjordtunnelen. Foto: Bjørn I Andersen, Statens vegvesen

– Vi er meget fornøyd med å ha avsluttet arbeidene i så god tid før planlagt sluttidspunkt. Og svært mye av honnøren her skal gå til entreprenør Risa AS og deres trafikkavvikling, sier byggeleder Tom Sverre Knutsen i Statens vegvesen.

Vedlikeholdsarbeidene startet klokken 00.00 mandag, og skulle etter planen vært ferdig klokken 05.30 fredag.

Men allerede klokken 04.50 onsdag kunne Risa AS melde at arbeidene var avsluttet

– Deres opplegg med døgnkontinuerlig kolonnekjøring har fungert etter hensikten, noe som er lovende før vi går løs på lignende arbeid i Byfjordtunnelen, med samme trafikkregime, etter påske, sier Knutsen.

– For oss som vegeier er det avgjørende å ha godt samarbeid med entreprenør, og det er betryggende å ha entreprenører som er så langt framme i skoa som det Risa er. Med smidig trafikkavvikling får vi gjort helt nødvendig vedlikeholdsarbeid til det beste for trafikantene, samtidig som vi får redusert ulempene så mye som mulig mens arbeidene pågår, avslutter Knutsen.

Kontakter

Om Statens vegvesen

Statens vegvesen arbeider for å skape et smart og sammenhengende transportsystem på vei for hele Norge. Det skal være enkelt å reise og transportere varer – på sikre veier tilpasset framtidens behov.

Følg pressemeldinger fra Statens vegvesen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Statens vegvesen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Statens vegvesen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye