Rambøll

Han er ny divisjonsleder for prosjektledelse i Rambøll Bygg

Del

Henning Karlsen er ansatt som ny divisjonsleder for prosjektledelse i Rambøll Bygg fra 1. april. Han skal styrke og videreutvikle prosjektledermiljøet og prosjektfaget i Rambøll, blant annet for å gjøre virksomheten enda bedre rustet til å gjennomføre flere og større prosjekter for Rambølls nøkkelkunder.

Henning Karlsen skal lede divisjonen for prosjektledelse i Rambøll Bygg fra 1. april.
Henning Karlsen skal lede divisjonen for prosjektledelse i Rambøll Bygg fra 1. april. Foto: Melisa Fajkovic.

Divisjonen Henning Karlsen skal lede, teller i dag i overkant av 100 ansatte, og har et mål om vekst for å bidra til best mulig prosjektgjennomføring i Rambølls byggeprosjekter. 

– Jeg er veldig glad for at vi får Henning inn i denne rollen, sier direktør for Bygg, Bjørn Tore Landsem. Han er en trygg leder som kjenner organisasjonen etter å ha vært konstituert divisjonsleder siden juni 2023, og Chief Operations Excellence i nettopp Bygg- divisjonen.  

– Henning vil få en viktig rolle og stor påvirkning på hvordan vi gjennomfører prosjekter, til det beste for både kundene og Rambøll. Prosjektlederrollen og prosjekteringslederrollen med tilhørende støttefag, blir slik jeg ser det, enda viktigere når vi nå skal gjennomføre både flere og større prosjekter for nøkkelkundene våre, sier Bjørn Tore Landsem.  

Henning Karlsen gleder seg til å ta fatt på rollen.
– Dette er en organisasjon som virkelig vil noe, forteller han. Jeg ønsker å ta noen dypdykk, drive transformasjon og utvikling av organisasjon i Norge, men også i tett samarbeid med den den globale organisasjonen.

–Prosjektlederne skal bli de nye rockestjernene i Rambøll. Det er vel ikke ofte at noen beskriver oss ingeniører som rockestjerner, men med det mener jeg at prosjektlederrollen må frem i rampelyset og foran på scenekanten. Som kundens viktigste partner er de frontfigurer i prosjektene, og de er minst like viktig internt – med ansvar for at bandet leverer som de skal. Vi er klare til å både ta og forvalte det ansvaret, avslutter Henning Karlsen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Henning Karlsen, Foto: Melisa Fajkovic
Henning Karlsen, Foto: Melisa Fajkovic
Last ned bilde

Om oss

Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver innen bygg, transport, vann, miljø, energi og ledelseskonsultering. I Norge har vi 13 kontorer med om lag 1700 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Arkitektfirmaet Henning Larsen er en del av Rambøll Gruppen, og er et studio for arkitektur, landskap, urbanisme og interiør, grafikk og lysdesign.  

Rambøll ble grunnlagt i Danmark i 1945. Rambølls 17.500 eksperter skaper inspirerende og bærekraftige løsninger som skal gi rom for vekst og utvikling, og som er til det beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet omkring. Våre tjenester skal resultere i verdier både for oss som lever i dag, og for dem som kommer etter oss.

Rambøll kombinerer lokal erfaring med global kunnskap over hele verden for å skape bærekraftige byer og samfunn. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Vi kaller det: Bright ideas. Sustainable change. 

Rambøll var første norske virksomhet, og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden, som ble sertifisert etter bærekraftsmålene til FN, og er medlem av Skift - Næringslivets klimaledere.

Følg pressemeldinger fra Rambøll

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Rambøll på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Rambøll

Ramboll lanserer åpen tilgang til database for å sammenligne klimagassreduksjon i bygg12.3.2024 11:30:00 CET | Pressemelding

Ramboll CO2mpare, en benchmark-database for klimagassananalyser med over 130 byggeprosjekter fordelt på seks land, gjør det mulig for aktører i byggebransjen og myndigheter å sammenligne og vurdere sine strategier for klimagassreduksjon. Den første internasjonale åpne tilgangsdatabasen av sitt slag ble offisielt lansert på Bygg og Klima Globalt Forum, i Paris, 7. mars.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye