Nullstill hjemmet med Kristin Gjelsvik

Del

Kristin er rotete, men hater å innrømme det. Samtidig elsker hun å ha det ryddig, og drømmer om et velorganisert hjem der man med glede inviterer verden inn. Derfor har hun laget boken «Nullstill hjemmet på 30 dager - en guide til et ryddigere og mer harmonisk liv». 

Kristin Gjelsvik
Kristin Gjelsvik Foto: Eivind Andre Bjørnø/Egmont People

Kristin sitt største mål i livet er å kunne få uanmeldt besøk, uten å bli superstressa av det. Det kan hun ikke per dags dato.

- Men dette skal jo denne boken få en slutt på, fordi det er jo ingenting som slår følelsen av et ryddig hjem der alt har sin plass, og jeg er superklar for å dele mine beste triks og verste tabber, sier hun. 

Boken er delt inn rom for rom, og Kristin gir deg en ryddeutfordring hver dag i 30 dager. Her skal du sortere, kaste, rydde og lage systemer. 

- Nøkkelen er å gjøre ryddingen overkommelig. Det å gjøre litt hver dag, i stedet for alt på engang, vil gi deg masse motivasjon ettersom du gradvis nærmer deg, sier hun. 

Etter en måned er oppgavene gjort, og Kristin sin teori er at med orden i tingene så kommer også ro og god samvittighet. 

- Rotet i hjernen min er proporsjonalt med rotet i hjemmet mitt. Det er på tide å rydde opp litt i begge, sier den selvutnevnte rotekoppen. 

Et av hennes ryddetips går blant annet ut på å sortere systematisk, der man lager grupper av lignende ting sammen, enten det er leker, bøker eller kjøkkenutstyr. Da vil du få en oversikt som gjør det lettere å finne det du trenger. I tillegg byr hun på ryddebingoer, og annet moro. 

- Og etter 30 dager begynner ditt nye liv. Gjør du jobben skikkelig første gang, så vil du kun trenge å gjøre vedlikehold deretter, avslutter hun.  

Boka er i butikk per dags dato. 

«Nullstill hjemmet på 30 dager» baksidetekst:

 Dette er nyttig verktøy for alle kaoshjem, der målet er å komme tilbake til en normaltilstand og et ryddig og oversiktlig hjem der alt har sin plass. Får du orden i huset, får du også ro i hodet. Rolige omgivelser gir rom for hvile, gode samtaler, kvalitetstid sammen og ikke minst kreativitet. 

 Kristin Gjelsvik gir deg en ryddeutfordring hver dag i 30 dager, der du får i oppgave å rydde, sortere, lage systemer, gi bort eller kaste gjenstander i huset ditt. Etter en måned vil du ha orden, ro og god samvittighet. Boka byr også på inspirerende ryddebingoer og Kristins beste ryddetips. Nullstill hjemmet ditt du også!

Kontakter

Bilder

Cover "Nullstill hjemmet på 30 dager"
Cover "Nullstill hjemmet på 30 dager"
Last ned bilde
Last ned bilde
Foto: Eivind Andre Bjørnø/Egmont People
Foto: Eivind Andre Bjørnø/Egmont People
Last ned bilde
Foto: Eivind Andre Bjørnø/Egmont People
Foto: Eivind Andre Bjørnø/Egmont People
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde

Lenker

EGMONT PEOPLE ER ET LEDENDE PROFIL- OG INNHOLDSBYRÅ

Vi tror på historiedrevet markedsføring, og drives av å skape innhold som blir valgt og elsket av publikum. Vi jobber tett med noen av landets største digitale profiler, merkevarer og kanaler, og skaper innholdet som hjelper dem med å nå sine mål.

Følg pressemeldinger fra Story House Egmont

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Story House Egmont på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Story House Egmont

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye