Politihøgskolen

Studenter fikk delta i fullskala øvelse

Del

I uke 10 var 16 deltakere på ett av Politihøgskolens samvirkestudier samlet i Stavern. Studentene fikk også være med på en dags fullskala øvelse i Oslofjordtunnelen. 

REALISTISK: Det var både et dramatisk og realistisk øvingsbilde i Oslofjordtunnelen. Foto: Ida Gillebo
REALISTISK: Det var både et dramatisk og realistisk øvingsbilde i Oslofjordtunnelen. Foto: Ida Gillebo

Deltakere på samlingen var fra politiet, helsevesenet, brann- og redning, forsvaret og sivilforsvaret.

Politioverbetjent Martin Krauss Amundsen, er fagansvarlig for denne utdanningen.

– Noen av målene for utdanningen er at studentene skal stå igjen med grunnleggende kunnskap om hvordan fremme samvirke gjennom øvelse og trening. De skal kunne arbeide selvstendig, men også i samarbeid med andre gjennomføre opplæring, treninger og øvelser. En utfordring for oss fagansvarlige er å skape realistiske øvelser med mange aktører. Vi får til mye, men en fullskala samvirkeøvelse er vanligvis vanskelig å få til.

Men så kom invitasjonen. Les mer her:

Studenter fikk delta i fullskala øvelse - Politihøgskolen (politihogskolen.no)

Nøkkelord

Kontakter

Pressevakt

488 87 934
(Åpen hverdager kl. 09 - 15) - ikke SMS

presse@phs.no

Om oss

Politihøgskolen er den sentrale utdanningsinstitusjonen for politi- og lensmannsetaten, med eit eige styre som øvste organ. Politihøgskolen har til oppgåve å gi grunnutdanning for teneste i politi- og lensmannsetaten og etter- og vidareutdanning til dei tilsette i etaten. Politihøgskolen driv forskings- og utviklingsarbeid og fagleg formidling innanfor fagområda sine. Politihøgskolen har fire studiestader: Oslo, Bodø, Kongsvinger og Stavern.

Følg pressemeldinger fra Politihøgskolen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Politihøgskolen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Politihøgskolen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye