Norges Svømmeforbund

Bronsemedalje i 50m fri og ny norsk rekord på 50m butterfly

Del

Fredrik Solberg fra Tønsberg SK har satt ny norsk rekord på 50m butterfly under verdenscupserien for parasvømmere i Lignano Sabbiadoro, Italia. I går tok han også bronsemedalje i 50m fri. 

Fredrik Solberg svømmer inn til tredjeplass og tar bronsemedalje i finalen 50m fri i går.
Fredrik Solberg svømmer inn til tredjeplass og tar bronsemedalje i finalen 50m fri i går. Kay-Arild Paulsen

Fredrik svømte i går kveld finale i 50m fri og svømte seg inn til sterk tredjeplass og bronsemedalje. Han svømmer inn på tiden 25.55. 

Tidligere i dag setter Fredrik ny norsk rekord på 50m butterfly. Han svømmer inn på tiden 28.47, og slår med det sin egen norske rekord fra i fjor (28.57). 

Verdenscupen avsluttes i morgen. 

 

Nøkkelord

Kontakter

Kay-Arild PaulsenNorges Svømmeforbund

Tel:97153705

Bilder

Fra 50m butterfly
Fra 50m butterfly
Last ned bilde

Om oss

Norges Svømmeforbund er et særforbund i Norges Idrettforbund, som organiserer grenene svømming, stup, vannpolo, synkron og open water. Forbundet ble stiftet i 1910 og har i dag ca. 70.000 medlemmer i 290 klubber over hele landet.

Norges Svømmeforbund er en organisasjon som skal arbeide for at alle mennesker gis muligheter til å utøve svømmeaktivitet ut fra sine ønsker og behov.

Norges Svømmeforbund skal være en positiv verdiskaper for individ og samfunn, og en ledende organisasjon for å fremme svømmeaktiviteter og livredning. Norges Svømmeforbunds arbeid skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye