Møller Eiendom

Møller Eiendom styrker prosjektavdelingen

Del

Knut Magnus Collett er ansatt som ny prosjektleder i Møller Eiendom. Collett kommer fra stilling som prosjektleder i AF Byggfornyelse.

Knut Magnus Collett
Knut Magnus Collett Møller Eiendom

 «Vi er svært glade for at Knut Magnus har valgt å begynne hos oss. Han bringer med seg bred og verdifull erfaring fra rehabilitering av eksisterende bygg og vil bidra til å både styrke og fornye prosjektavdelingen i Møller Eiendom», sier prosjektdirektør Bjørn Glemmestad.


Collett er utdannet sivilingeniør bygg fra NTNU og har gjennom i sin fartstid i AF opparbeidet seg solid erfaring fra større rehabiliteringsprosjekter. På fritiden lever han et aktivt familieliv med samboer og to barn. Både friluftsliv og jakt er interesser han setter stor pris på.

«For meg er det spennende å bli en del av teamet i Møller Eiendom. Selskapet har hatt en imponerende vekst og har en spennende eiendomsportefølje. Selskapets visjoner og verdier er appellerende og sammenfallende med hva jeg ønsker å jobbe med. Ikke minst er det mange dyktige ansatte her som jeg gleder meg til å jobbe sammen med», sier Collett.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Knut Magnus Collett
Knut Magnus Collett
Last ned bilde

Lenker

Om Møller Eiendom

Møller Eiendom skal eie og utvikle fremtidens eiendomskonsepter. Vi drives av djerve ambisjoner og utnytter vår finansielle styrke, erfaring og engasjement til å utvikle gode bygg og byområder. Målsettingen i konsernets vedtatte strategi er å bygge opp en betydelig portefølje av næringseiendom som skal bidra til langsiktig verdiskapning.

Følg pressemeldinger fra Møller Eiendom

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Møller Eiendom på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Møller Eiendom

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye