Norges Svømmeforbund

Klart for Landsstevnet i svømming

Del

Landsstevnet i svømming 2024 arrangeres i Trondheim 8.-10. mars, med Trondhjems Svømme- og livredningsklubb (TSLK) som hovedarrangør og Trondheim Handicapidrettslag som medarrangør.

Fra Landsstevnet i Ålesund 2023
Fra Landsstevnet i Ålesund 2023 Foto: Jon Forberg

Landsstevnet er et eget stevne for personer med utviklingshemming, og er åpent for deltakelse fra en alder av 11 år (født i 2013 eller tidligere).

I Pirbadet denne helgen vil 69 utøvere fra 18 forskjellige klubber være i aksjon. Forvent deg en helg fylt med imponerende prestasjoner i bassenget, spennende dueller og ikke minst masse idrettsglede.

Mange av utøverne har deltatt på Landsstevnet flere ganger tidligere, og vi ønsker også velkommen til flere nye deltakere som er med for første gang.

Landsstevnehelgen starter opp med en felles trening og et foredrag med lederen av Norsk forbund for utviklingshemmede, Tom Tvedt, på fredag 8. mars.

SK Speed er største klubben og stiller i år med 17 utøvere.

Utøverne er fra følgende klubber: 

Asker SK

Austevoll Idrettsklubb
Bærumsvømmerne
Eid Symjeklubb
Elverum Svømming 
Fet SK
Førde IL Symjing
Harstad SK
Innstranda IL 
Mandal SK
SK Speed
Stavanger SK 
Stegaberg IL 
Stjørdals-Blink IL 
Triton Lillestrøm
Trondheim Handicap Idrettslag 
Aalesund SLK 
Åstveit SK 

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om oss

Norges Svømmeforbund er et særforbund i Norges Idrettforbund, som organiserer grenene svømming, stup, vannpolo, synkron og open water. Forbundet ble stiftet i 1910 og har i dag ca. 70.000 medlemmer i 290 klubber over hele landet.

Norges Svømmeforbund er en organisasjon som skal arbeide for at alle mennesker gis muligheter til å utøve svømmeaktivitet ut fra sine ønsker og behov.

Norges Svømmeforbund skal være en positiv verdiskaper for individ og samfunn, og en ledende organisasjon for å fremme svømmeaktiviteter og livredning. Norges Svømmeforbunds arbeid skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye