Arrangerer Kyst- og havnekonferansen 2024 i september

Del

Finn frem kalenderen og sett allerede nå av datoene 18.–19. september. Da er det nemlig, etter et års pause, igjen klart for Kyst- og havnekonferanse i Honningsvåg.

Den tradisjonsrike Kyst- og havnekonferansen har blitt en viktig møtearena der Kystverket gjennom flere år har samlet administrativ og politisk ledelse i kommuner, havnestyrer og havneledelse, næringsliv og organisasjoner med interesser og behov i maritim virksomhet og utviklingen i nord. 

Kyst- og havnekonferansen er en møteplass for alle som er med på å sette dagsorden for utvikling, verdiskaping og samarbeid mellom ulike kyst-aktører. Der deler Kystverket, deltakere og foredragsholdere kunnskap og erfaringer, belyser utfordringer og problemstillinger, stiller spørsmål og lufter forventninger, på tvers av fag, forvaltning, næring og politikk.

– Vi inviterer til en fysisk konferanse i kjent stil på samfunnshuset «Turn» i Honningsvåg, der det også i år blir et innholdsrikt program med viktige tema for utviklingen langs kysten. Tradisjonen tro legger vi opp til faglige innlegg, deling av kunnskap og å lage en god arena for viktige diskusjoner. Vi har fått svært gode tilbakemeldinger på konferansene opp gjennom årene, og deltakerantallet har økt. Konferansen er viktig ledd i Kystverkets brukerkontakt og brukermedvirkning, forteller avdelingsleder Ruben Vian Alseth i Kystverket. 

Programmet for årets Kyst- og havnekonferanse er ikke ferdig, men vil også denne gang ta opp aktuelle temaer knyttet til sjøtransport, hav- og kystforvaltning, Nasjonal transportplan, klima og bærekraft, forvaltning av fiskerihavnene og næringsutvikling innen de maritime sektorene i nord.

Mer informasjon om både program og påmelding vil komme på Kyst- og havnekonferansens nettside: www.kystverket.no/KHK

Kontakter

Seniorrådgiver Chris-Thomas Jørgensen
+4795559552 / chris-thomas.jorgensen@kystverket.no

Følg pressemeldinger fra Kystverket

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Kystverket på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Kystverket

Kronikk: «No easy day» – Kystverket i totalforsvaret4.7.2024 10:25:04 CEST | Pressemelding

Frå vår fredelege plett i nord observerer vi på litt avstand eit auka press mot demokratiske verdiar, og at den alminnelege rettssikkerheita vert utfordra. Vi ser tendensar til at tradisjonelle grenser mellom fred, krise og krig er meir uklare, og at oppfatninga av kva som er legitime og illegitime mål er i spel. Likeins kan ein sjå døme på at skiljelinjene mellom sivil og militær aktivitet er mindre tydeleg.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye