Statens vegvesen

Alberte Ruud er ny leder for byvekst- og Oslopakke 3-sekretariatet

Del

Alberte Ruud overtar som sekretariatsleder for byvekstavtalen og Oslopakke 3 fra 1. mars. Hun overtar etter Terje Rognlien, som blir pensjonist til sommeren.

Foto: Knut Opeide, Statens vegvesen

Ruud (51) kommer fra stillingen som daglig leder av Buskerudbyen, og har tidligere jobbet i Transportøkonomisk institutt og Norconsult.

- Vi er veldig fornøyde med at Alberte har takket ja til stillingen som sekretariatsleder. Hun har de egenskapene vi ser etter, og vi er trygge på at hun kommer til å gjøre en solid jobb for alle partene i samarbeidet, sier Fred Anton Mykland, avdelingsdirektør i Transport øst i Statens vegvesen, som har det formelle arbeidsgiveransvaret for byvekst- og Oslopakke 3-sekretariatet. 

Partene i byvekstsamarbeidet i Oslo-området er Oslo kommune, Akershus fylkeskommune, Bærum kommune, Nordre Follo kommune, Lillestrøm kommune, Jernbanedirektoratet, Statsforvalteren i Oslo og Viken og Statens vegvesen.

Kontakter

Lenker

Om Statens vegvesen

Statens vegvesen arbeider for å skape et smart og sammenhengende transportsystem på vei for hele Norge. Det skal være enkelt å reise og transportere varer – på sikre veier tilpasset framtidens behov.

Følg pressemeldinger fra Statens vegvesen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Statens vegvesen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Statens vegvesen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye