TUI Norge

Dette er de 100 beste hotellene i verden

Del

TUIs gjester har stemt fram de 100 hotellene over hele verden som de liker aller best. Alle disse hotellene er kandidater til å vinne under pristdelingen TUI Global Hotel Awards 2024. 

Luksushotell som ligger inntil sanddynene i Maspalomas
RIU Palace Maspalomas på Gran Canaria er et av hotellene som gjestene våre har plukket ut som et av de 100 beste hotellene i verden. Foto: TUI

TUI Global Hotel Awards er en årlig prisutdeling, hvor hotellene som har levert enestående service og kvalitet til over 19 millioner TUI-gjester i hele verden feires. 

– Denne listen med de 100 beste av våre 13.000 hoteller er satt sammen helt og holdent av de ultimate ferieekspertene - nemlig gjestene våre.  Jeg ser fram i mot å feire deres fremragende prestasjoner under prisutdelingen i Berlin neste uke, sier David Schelp, administrerende direktør for markeder og flyselskaper i TUI Group. 

De beste hotellene på Gran Canaria

Sliter du med å velge hotell på Kanariøyene i vinter? Da kan du jo ta en kikk på hvilke hoteller på Gran Canaria som har kommet med på den eksklusive listen.

– Velger du et av disse, så er du nærmest garantert en førsteklasses opplevelse nå på tampen av vinteren, sier kommunikasjonssjef i TUI Norge, Anne Mørk-Løwengreen.

– Feirer lidenskapen og dedikasjonen

Hele listen over de 100 utvalgte hotellene finner du her. Listen er ikke presentert i noen bestemt rekkefølge.

TUI Global Hotel Awards 2024 finner sted i Berlin 4.mars. Der blir vinnerne presentert. 

– Gjestene våre er hjertet i alt vi gjør. Vi setter stor pris på tilbakemeldingene vi får av dem og ikke minst av innsatsen de eksepsjonelle hotellpartnerne våre over hele verden legger inn hver eneste dag. Derfor prioriterer vi å hedre og feire lidenskapen og dedikasjonen som skal til for å skape de beste hotellopplevelsene, sier Helen Caron, direktør for produkter og innkjøp i TUI Group.

Har du spørsmål om TUI Global Hotel Awards? 

Ta kontakt med Aage Dünhaupt, Corporate Communications

 E-post: aage.duenhaupt@tui.com

Kontakter

Om oss

TUI Nordic  er den ledende reiseoperatøren i Norden. 25 % av de nordiske pakkereisekundene velger TUI.TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly, hotell og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUIfly og Nazar. TUI Nordic er en del av TUI Group, verdens største turistkonsern som er virksomme på om lag 180 destinasjoner verden over.

Følg pressemeldinger fra TUI Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye