MestergruppenMestergruppen

Mestergruppen overtar WIFA farge & interiørkjede AS

Del

For å styrke fargehandelen i Norge har Mestergruppen inngått en avtale om å overta WIFA med effekt 29.02.2024.

Mestergruppen overtar WIFA farge & interiørkjede AS som har 24 medlemsbedrifter i Norge.
Mestergruppen overtar WIFA farge & interiørkjede AS som har 24 medlemsbedrifter i Norge. Foto: WIFA

Eierne av WIFA, familien Wiulsrud, har inngått avtalen med Mestergruppen etter et ønske om å selge virksomheten. Det har vært viktig for Wiulsrud å finne en aktør som ønsker å videreutvikle fargehandelen i Norge. 

Kjeden ble etablert av Lars Wiulsrud i 1999, og WIFA har i dag 24 medlemsbedrifter i Norge. 
Daglig leder i WIFA, Stian Wiulsrud, sier at han er svært godt fornøyd med at Mestergruppen overtar WIFA.

- Med Mestergruppens ambisjon om å styrke fargehandelen er dette en riktig eier for å sikre god videreutvikling av kjedens medlemmer, sier han.

Mestergruppen eier fra før kjedekonseptene Fargerike og Kulør hvor også Nordsjö Idé & Design ble integrert med Kulør fra 1. januar 2024. I Sverige eier Mestergruppen fargehandelskjeden Happy Homes.

- Mestergruppen gjør dette som et ledd i vår konsolideringsprosess for å styrke fargehandelen i Norge, sier Nils Sund, leder for Handel Norge i Mestergruppen, og fortsetter:

- WIFA har de siste årene hatt et godt samarbeid med Farveringen og vi forventer et større salgspotensial nå som WIFA integreres i Mestergruppen og kan dra nytte av fordelene ved å være integrert i vår verdikjede. Fargehandelen har behov for å styrke seg i et stadig tøffere marked. 

Ny daglig leder
Jo Inge Jakobsen blir ny daglig leder for WIFA farge & interiørkjede AS. Jakobsen har lang fartstid fra bransjen. 

- Vi viderefører WIFA som egen kjede og jeg ser frem til å bli kjent med alle de dyktige medlemmene i WIFA sier, Jo Inge.

Om WIFA
WIFA farge & interiørkjede AS ble etablert i 1999 og har 24 medlemsbedrifter i kjeden. WIFA farge & interiørkjede AS er en frivillig kjede, etablert av Lars Wiulsrud i 1999, med hovedkontor i Drammen. Medlemmene er lokalt tilpasset sitt marked og har full valgfrihet i forhold til markedsføring, sortiment og leverandørstrategi.
Les mer
 
Om Mestergruppen
Mestergruppen er et av Skandinavias største konsern innen byggevarehandel, overflatebehandling, VVS, huskjededrift for boligentreprenører og eiendomsutvikling. Mestergruppen har Ferd AS som sin største eier, men også medlemmer av de ulike kjedene utgjør en betydelig del av konsernets aksjonærer.
Les mer

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Mestergruppen overtar WIFA farge & interiørkjede AS som har 24 medlemsbedrifter i Norge.
Mestergruppen overtar WIFA farge & interiørkjede AS som har 24 medlemsbedrifter i Norge.
Last ned bilde

Følg pressemeldinger fra Mestergruppen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Mestergruppen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Mestergruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye