Söderberg & Partners

Leonhard Nilsen & Sønner velger Kystmegler

Del

Vi er glade for å kunngjøre at Leonhard Nilsen & Sønner AS (LNS), har valgt Kystmegler AS som sin forsikringsmegler. Avtalen omfatter rådgivning og megling av skade-, person- og pensjonsforsikring.

Leonhard Nilsen & Sønner er en ledende aktør i sin bransje og består av 16 ulike selskaper med hovedkontor på Strandland i Andøy.
Leonhard Nilsen & Sønner er en ledende aktør i sin bransje og består av 16 ulike selskaper med hovedkontor på Strandland i Andøy.

LNS er en ledende aktør og spesialist på veier, tunneler, masseflytting og gruvedrift. – Vi er svært fornøyde med å ha fått inn en lokal aktør med høy kompetanse, sier Åse Mette Spjelkavik, stabssjef i LNS. – Kystmeglers dedikerte tilnærming og ekspertise vil styrke vår forsikringsstrategi, og bidra til å beskytte våre eiendeler på en optimal måte.

Daniel Henriksen, daglig leder i Kystmegler AS, er svært fornøyd med å få inn en så stor og velrenommert kunde som LNS. – Dette befester Kystmeglers posisjon som den ledende forsikringspartneren i Nord-Norge, sier han. – Det viser også at Kystmegler kan betjene selv de største og mest komplekse kundene innenfor bedriftsmarkedet.

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om Kystmegler

Kystmegler AS er en del av Söderberg & Partners, Nordens ledende selskap innen forsikringsrådgivning, pensjonsrådgivning og wealth management. Kystmegler er et nordnorsk meglerforetak med hovedkontor i Svolvær og avdelinger i Bodø, Tromsø og Oslo. Selskapet ble etablert i 2011 og har ni ansatte.

Kystmegler er spesialisert på megling av skade-, marine- og personforsikringer, pensjon og garantier. De retter seg primært mot næringslivet, industrien og offentlig sektor i Nord-Norge, men betjener også kunder i resten av landet. 

Om Leonhard Nilsen & Sønner

Leonhard Nilsen og Sønner (LNS) ble etablert i 1961 av Malvin Nilsen og hans far Leonhard Nilsen. Siden etableringen har selskapet vokst fra å være en tradisjonell, nordnorsk familiebedrift til å bli et konsern som i 2024 består av 16 selskaper. Hovedkontoret ligger på Strandland i Andøy og prosjektene finner du i Norge, Antarktis, Hong Kong, Chile, og på Svalbard, Grønland og Færøyene.   

Følg pressemeldinger fra Söderberg & Partners

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Söderberg & Partners på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Söderberg & Partners

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye