AF Gruppen

LAB Entreprenør bygger 178 leiligheter for Nåbo i Bergen

Del

LAB Entreprenør, et selskap i AF Gruppen, har inngått avtale med Sandsli Stasjon AS som er et heleid selskap av Nåbo AS (tidligere Bonava) om boligprosjektet Sandsli Stasjon på Sandli i Bergen.

LAB Entreprenør skal på oppdrag av Sandsli Stasjon, et heleid selskap av Nåbo (tidligere Bonava)  bygge boligprosjektet Sandsli Stasjon på Sandli i Bergen.
LAB Entreprenør skal på oppdrag av Sandsli Stasjon, et heleid selskap av Nåbo (tidligere Bonava) bygge boligprosjektet Sandsli Stasjon på Sandli i Bergen. Nåbo

Prosjektet består av et felles garasjeanlegg med 5 punkthus (S1-S5) og er delt i to byggetrinn. Byggetrinn 1 utgjør garasje, fellesteknisk infrastruktur, grunn, VA, utomhus m.m., samt Bygg S1 og Bygg S2 (94 leiligheter). Byggetrinn 2 utgjør Bygg S3, S4 og S5 (84 leiligheter)

-Vi er svært takknemlig for å bli valgt til å gjennomføre nok et spennende boligprosjekt for Nåbo, forteller administrerende direktør Gard Kvalheim.

-Vi gleder oss til å komme i gang med Sandsli Stasjon under vår nye merkevare Nåbo. Det har vært stor interesse for prosjektet og vi har tro på at vi tilbyr et boligprosjekt som vil treffe markedet godt. Vi er svært glade for å ha med oss LAB Entreprenør og har stor tillit til at de skal ivareta dette prosjektet på en utmerket måte, sier Regionsjef Therese Braseth i Nåbo.

Kontrakten er en totalentreprise og har en verdi på ca. MNOK 430 ekskl. mva. inkl. opsjoner.

Arbeidene på plassen er planlagt å starte i Q3 2024 med planlagt ferdigstillelse i Q3 2027.
Oppstart av prosjektet er avhengig av tilstrekkelig antall solgte leiligheter.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

LAB Entreprenør skal på oppdrag av Sandsli Stasjon, et heleid selskap av Nåbo (tidligere Bonava)  bygge boligprosjektet Sandsli Stasjon på Sandli i Bergen.
LAB Entreprenør skal på oppdrag av Sandsli Stasjon, et heleid selskap av Nåbo (tidligere Bonava) bygge boligprosjektet Sandsli Stasjon på Sandli i Bergen.
Last ned bilde

Om AF Gruppen

AF Gruppen er et prosjektbasert entreprenør- og industrikonsern, formet av entreprenørånd og gjennomføringskraft. Konsernet omsatte for 30,5 mrd kroner i 2023 og har ca. 6000 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

Vår virksomhet er inndelt i følgende områder: Anlegg, Bygg, Betonmast, Eiendom, Energi og Miljø, Sverige og Offshore. 

Følg pressemeldinger fra AF Gruppen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye