TV 2

Endelig har «Alt for Årdal» premiere på TV 2

Del

I TV 2s nye dokumentarserie «Alt for Årdal» følger vi fotballklubben Årdal FK og menneskene rundt klubben gjennom den svært begivenhetsrike 2023-sesongen. Nå er bygda helt avhengig av suksess og oppturer på gressmatta for ikke å krype nærmere fraflyttingsspøkelset. 

I siste kamp forrige sesong snublet Årdal FK og mistet opprykket til 3. divisjon med minst mulig margin. Bygda store helt, stjernespissen Truls Hovland, ble den store syndebukken da han bommet på straffe. Nå skal klubben og hele bygda ha revansje. Sammen skal de rykke opp.

Dette er bakteppet i TV 2s nye dokumentarserie «Alt for Årdal». Serien viser det lille samfunnet Årdal i Vestland fylke der samhold og lokalpatriotismen står sterkt. Og ikke minst lidenskapen for det lokale fotballaget. Tett på bygda, innbyggerne og spillerne, får vi se hva et lokalsamfunn kan bety for et fotballag, og hva et fotballag kan bety for en hel bygd.

I serien kommer vi tett på bygdas store sønn Truls Hovland, den lokale legenden Jarle Moheim og ikke minst en gjeng svært entusiastiske og kreative fotballmødre. Felles for de alle er en enorm interesse for det lokale fotballaget.

Serien viser det norske bygdesamfunnet på sin aller beste. Samtidig som frykten for fraflytting ligger som et slør over det lille industrisamfunnet.

– Alt for Årdal byr på en herlig blanding av fargerike og lite selvhøytidelig karakterer med en enorm interesse for det lokale fotballaget. Pakket inn i fantastisk natur, frykt for fraflytting og et imponerende samhold og engasjement. Det er umulig ikke å la seg sjarmere av denne gjengen. Vi gleder oss til å følge Årdal FK og resten av bygda på vei mot deres store mål om opprykk til 3. divisjon, sier programredaktør i TV 2, Trygve Rønningen.

Alt for Årdal består av 15 episoder og har premiere på TV 2 Play og TV 2 Zebra klokken 22.30 mandag 26. februar.

Promo fra serien kan lastes ned her og brukes fritt. 

Lørdag 24. februar er det premierearrangement for «Alt for Årdal» med premierevisning i Årdal kino og påfølgende fest på Klingenberg Hotell. 

Mandag 26. februar er det premierefest på Carls i Oslo fra 19.00. 

Pressen er velkommen på begge arrangementene. 

Bilder

Om oss

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med over 6000 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye